Αν και τα καλύτερα στο Δημοτικό συμβούλιο λέγονται όταν κλείσουν οι κάμερες, εν τούτοις είναι φορές που δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ξεπερνάνε τον εαυτό τους σε “επιχειρήματα” προκειμένου να κατατροπώσουν τον αντίπαλο.

Στη προκειμένη περίπτωση ο αντίπαλος βγήκε από τη σάρκα τους, αίμα από το αίμα τους και τα πράγματα είναι κάπως σκούρα..

Τώρα, η δημοτική αρχή βρίσκεται να υπερασπίζεται τη πολιτική της από έναν δικό της άνθρωπο , τον Γιώργο Τζωρτζάτο,(φωτο) πρ. πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και νυν Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο.

Απολαύστε μερικά από τα “αποστομωτικά” επιχειρήματα της δημοτικής αρχής στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, στις καταγγελίες του Γιώργου Τζωρτζάτου..

Θα πείτε .. στη πολιτική όλα επιτρέπονται και συμφωνούμε, αλλά εκείνο το “Ρε πήγαινε και βάφτισε τον γιό σου όπως  πρέπει” που είπε ο αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης στον Γιώργο Τζωρτζάτο, που κολάει σε μια πολιτική αντιπαράθεση;

Διαβάστε…

the best of dimotiko symboulio..

ΑΛΕΞΑΝΔΔΡΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ (πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου):   Ο κ. Κουρούκλης καλά το έθεσε, ενισχύουμε ένα κωδικό με 10.000, δέν  δίνουμε αμοιβή σε ένα δικηγόρο 10.000 κ. Τζωρτζάτο. Αυτό είπατε και αυτό βγήκατε και είπατε και στα site , αλλά τόσο ξέρετε να διαβάζετε τόσα λέτε. Λοιπόν αυτά είχα να πώ τίποτα παραπάνω

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με τη παράταξη του Δήμαρχου Αλέξανδρου παρίση:    Μόνο που ο κωδικός είχε και άλλα χρήματα μέσα και τον ενισχύσατε ακόμα.

ΜΟΣΧΟΝΑΣ:  Εμείς τον ενισχύσαμε κ. Τζωρτζάτε για να κάνουμε δουλειά, δεν αναθέταμε δεν ξέρω με ποιές διαδικασίες σε νομικούς συμβούλους κάποια χρήματα, τα οποία δεν ξέρω αν περιείχαν μέσα τα χρήματα  και τα τραπέζια του Φισκάρδου και της Σάμης.

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:  Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Σε μένα θα το πείτε αυτό; Μήπως δεν ξέρετε κύριε πως με 7 κατοστάρικα εκπροσώπησα στο Συμβούλιο της Επικρατείας; Μαζεύετε τα λόγια σας και δεν φτάσαμε στο ίδιο επίπεδο, να χρεώνω τα λάστιχα του τζίπ στην Διαδημοτική.

Οσον αφορά για τα τραπέζια κύριοι, θα ήθελα να μου φέρετε, ειλικρινά έντιμοι άντρες,  ένα τιμολόγιο, ποιό είναι αυτό το τραπέζωμα που  έκανα και χρέωσα το Λιμενικό Ταμείο πρώτο. Αλλά θα παρακαλούσα  τον κ. Πρόεδρο να μου πεί οι Ναυτιλιακές Εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά από πέρυσι τον Αύγουστο μήνα, αν έχουν καταθέσει καταστάσεις επιβαινόντων επιβατών και οχημάτων και αν έχουν καταβάλει χρήματα.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ :  Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο λέω να έχετε μαζί σας και μια αντιφαρμακευτική αγωγή που  έχει χορηγήσει ο γιατρός για ορισμένους, γιατί εγώ τουλάχιστον, δεν ανέχομαι να  ακούω αυτά τα πράγματα.

Ο κ. Τζωρτζάτος που τώρα προσπαθεί να το παίξει λαϊκός ήρωας, μέχρι προχθές ήταν εδώ στην παράταξη και σηκωνόταν με τον ίδιο τρόπου που σηκώνεται τώρα και κάνει τον τρελό, υπερασπιζόμενος  τα ιδεολογήματά του και την φιλοσοφία του και τα επιχειρήματά του, ήταν από δώ πλευρά , έτοιμος να κουτουπώσει την από κεί αντιπολίτευση, πρίν λίγους μήνες τα έκανε αυτά, τώρα βρέθηκε από την άλλη μεριά,  γιατί έχασε την καρέκλα και το οφίτσιο και ξαφνικά τα βλέπει όλα μαύρααααα  ο κ. Τζωρτζάτος.  Και επειδή δεν του απαντάμε του κ. Τζωρτζάτου, έχει πάρει τον αέρα του, εκεί πέρα και λέει τις παρλαπίπες του, από το πρωι μέχρι το βράδυ, στά ράδια και στα site και απο δώ και απο κεί και νομίζει πως κάτι κάνει τώρα και ότι ο κόσμος δεν γελάει  μαζί του, γιατί γελάει μαζί του ο κόσμος. Ολος όπου βγείτε στην Κεφαλονιά γελάει μαζί του.

Τώρα οι Ναυτιλιακές εταιρείες κ. Τζωρτζάτε…

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:  Μαζεύτε το

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ:   Ρε μαζέψου εσύ και μη μιλάς σε μένα, εγώ θα πώ, ό,τι θέλω

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:   Με αυτόν τον τρόπο να μιλάς κάπου αλλού όχι σε μένα

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ:   Να μου κάνεις μήνυση

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:  Παρλαπίπας είσαι και φαίνεσαι καθ΄ολοκληρίαν και αν χρωστάς, να πάς να τα καταβάλεις.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ:  Να μου κάνεις μήνυση, να μου κάνεις μήνυση, Να σου πώ κάτι

Εγώ τον γιό μου τον λένε Σπυράγγελο γιατί λέγανε τον πατέρα μου. Τον δικό σου πως τον λένε;

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:  Οπως γουστάρω ρε

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ:  Ακούς  ;  πως τον λένε ρε;

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:   Παναγιώτη και μάγκα

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ:  Πως τον λένε;

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ:   Παναγιώτη και μάγκα

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ :   Εγώ ξέρω πως Σπυράγγελο λέγανε τον πατέρα σου. Ρε πήγαινε και βάφτισε τον γιό σου όπως  πρέπει και μετά έρχεσαι να μου μιλάς. Άντε καραγκιόζη.

Μπορείτε να τα δείτε κιόλας ..free of charge…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις