«Μην τον είδατε τον Παναή» ??  Χαμός στο Μέγαρο με την απουσία του αναπλ. Δημάρχου Διονύση Λυκούδη

Σε έξαλλη κατάσταση (και με το δίκιο του) ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος για τη κοροϊδια σε βάρος του. Ο αναπ. Δημάρχου και άλλων αντιδημαρχιών Διονύσης Λυκούδης τον είχε   ενημερώσει ότι Τρίτη – Τετάρτη θα γίνει η παραλαβή του «Γεφυριού της Αρτας της Κεφαλονιάς»..  Ψες δεν έγινε, άφαντος ο Παναής, σήμερα δεν έγινε άφαντος ο Παναής.. Και δεν είναι ότι είναι άφαντος ο  κ. Λυκούδης από την Κυριακή αλλά σήμερα έφυγε προς Αθήνας και ο δήμαρχος!

Πήγε λοιπόν σήμερα πρωί πρωί στο Μέγαρο ο Αποστολάτος και οι φωνές του ακούγονται ίσα με το Λιμενικό Ταμείο που είναι οι επιθεωρητές. Το τι λέει (και παλι με το δίκιο του) δεν μπορείτε να φανταστείτε. Απειλεί με παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ του Γηροκομείου.

Λοιπόν Κεφαλονίτες, αυτή τη στιγμή είμαστε ένα ακέφαλο νησί! Λείπει ο δήμαρχος , λείπει και ο αναπληρωτής του. Ποιός κυβερνάει το νησί όταν αυτοί λείπουν μαζί;

Mέχρι την εμφάνιση είτε του Διονύση Λυκούδη είτε του Αλέξανδρου Παρίση δημαρχεύει η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή.

Αμα λείπει και η Σοφία θα πάρω εγω ο Φαστίδιος που είμαι εύκαιρος να δημαρχεύσω.  Ποιος θα μου το απαγορεύσει?

Ορες πατριώτες τι να πει κανείς! Πέντε επιθεωρητές του σώματος Καταπολέμησης της Διαφθοράς βρίσκονται στο νησί μας και λείπουν δήμαρχος και αναπληρωτής του!! Μένουν μόνοι οι πρόεδροι των επιχειρήσεων και οι δ/ντες των υπηρεσιών να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα!

Και εγω να με έχει πιάσει το φαστίδιο μπας και έρτει η σειρά μου να δημαρχεύσω..

Σοφία, κοπέλα μου είσαι εδω??

                           Ο Φαστίδιος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις