Για δεύτερη ημέρα δήμαρχος Κεφαλλονιάς η Σοφία Γαρμπή! Αφαντοι δημαρχος και αναπληρωτης του!

2597

Από χθες το μεσημέρι που αναχώρησε ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης για την Αθήνα (για άγνωστους λόγους) και δεδομένης της απουσίας του αναπληρωτή του ,Διονύση Λυκούδη , που κοντεύει το 7μηνο!! με 1-2 μέρες παρουσίας ανάμεσα, αναπληρωτής δημάρχου στην Κεφαλονιά είναι η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή.

Τα παράπονα σας λοιπόν  … στη δημαρχίνα !

Από την επόμενη εβδομάδα αφού αποχωρήσουν οι πέντε Επιθεωρητές του Σώματος Πάταξης της Διαφθορας, θα επιστρέψει ο δήμαρχος. Για τον αναπληρωτή του κ. Λυκούδη δεν παίρνει όρκο κανείς.. Έμεινε και ο Αποστολάτος με τη πένα στο χέρι για την υπογραφή της παραλαβής του Γηροκομείου… Μάκη μου μπορεί να γίνει και αυριο, μη βγάλεις το κουστούμι..

Εν τω μεταξύ οι πέντε Επιθεωρητές του Σώματος Πάταξης της Διαφθοράς «αλωνίζουν» τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου ελέγχοντας τα πεπραγμένα, αλλά για τον δήμαρχο και τον αναπληρωτή του αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”.. (πάρτε κανα αλεξικέραυνο μη πέσουν κεραυνοί μονάχα..)…

Πίσω έμεινε ο ..άμαχος πληθυσμός , στελέχη και δημοτικοί υπάλληλοι ,να παρουσιάσουν στους 5 «Αδιάφθορους» το έργο της δημοτικής αρχής.

Δυο λιποθυμίες έχουν καταγραφεί  ,  κοντά ένα κιβώτιο λεξοντανήλ για  συντήρηση ψυχικής ηρεμίας έχουν καταναλωθεί.. ενώ το δικό μου φαστίδιο θα κτυπήσει κόκκινο αν αποχωρήσει και η Σοφούλα από την Κεφαλονιά και κληθώ εγώ ο Φαστίδιος να αναλάβω την διακυβέρνηση του νησιού…  Εκεί θα ακούστε γαύγισμα!!

                           Ο Φαστίδιος
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις