Διαστάσεις φαινεται να έχει πάρει η “χρισμα-λογία” για τόσο για τη λίστα των υποψήφων βουλευτών όσο και για τους υπόψιους δημάρχους, στη γειτονική μας Ζάκυνθο, τόσο που ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Καρδιανός αναγκάστηκε να τους.. μαζέψει.  Διαβάστε το σχετικό δημοσιεύμα απο τον ΕΡΜΗ της Ζακύνθου :

Σαφή μηνύματα σε όσους «παρουσιάζονται» ως υποψήφιοι με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, θέλησε να δώσει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διονύσης Καρδιανός επιστρέφοντας από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την εκδήλωση για την ομιλία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ σχολίασε πως οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα πρέπει να έχουν όχι μόνο το «βάπτισμα» του κόμματος, αλλά το βάπτισμα της κοινωνίας.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ σημείωσε πως ο ίδιος ταξίδεψε από και προς την Συμπρωτεύουσα μόνος του και χωρίς να συνοδεύεται από κανέναν, σχολιάζοντας πως σε καμία περίπτωση δε θα επέτρεπε να αναφερθεί πως μπορεί να υποστηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ για τη ομιλία του Προέδρου της Νέα Δημοκρατίας, σημείωσε πως του θύμισε την ΔΕΘ του 2003, όταν ο τότε Πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής είχε δώσει το στίγμα της νίκης που επιβεβαιώθηκε τελικά το 2004.

«Καλώ τα μέλη της παράταξης να είναι σε εγρήγορση και το αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχο με αυτό του 2004. Όσο με ενδιαφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει Κυβέρνηση τόσο με ενδιαφέρει να κερδηθεί και η έδρα στη Ζάκυνθο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα στελέχη θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή» σημείωσε ο κ. Καρδιανός ενώ σχολίασε πως στο περιθώριο της ΔΕΘ δεν ελήφθη καμία απόφαση για τις υποψηφιότητες.

«Όποιος επέστρεψε και λέει ότι πήρε κάποιο … χρίσμα, του προτείνω να μαζευτεί . Οι ψηφοφόροι του κόμματος να ξέρουν ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα κεντρικά, αλλά και με την συνδρομή της Νομαρχιακής Επιτροπής» δήλωσε.

Τέλος, σε σχέση με το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και την εγγραφή σε αυτό και ζακυνθινών που επιδιώκουν την υποψηφιότητα τους, ο κ. Καρδιανός σημείωσε πως θα πρέπει καταρχήν να «κοιταχτούν» στον καθρέφτη και να απαντήσουν τι έχουν προσφέρει στη Ζακυνθινή Κοινωνία.

«Το να λέει ο καθένας ότι έχει καταθέσει το Βιογραφικό του στο Μητρώο του κόμματος, με το οποίο εγώ προσωπικά διαφωνώ, δεν αρκεί. Ακούω για περίπου 35 άτομα που λένε ότι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του κόμματος και εγώ τους καλώ να έρθουν στα γραφεία, να δηλώσουν την παρουσία τους και να τους αξιοποιήσουμε. Να μας πουν τι έχουν προσφέρει στην κοινωνία και κυρίως αν έχουν βγάλει μεροκάματο. Τους καλούμε να δώσουν το παρόν και να βγουν στην κοινωνία. Δεν αρκεί το …βάπτισμα της Πειραιώς αλλά πρέπει να βαπτιστούν και από την κοινωνία. Δεν φτάνει να παρουσιαστούν με τις γραβάτες λίγο πριν τις εκλογές» υποστήριξε ο κ. Καρδιανός.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις