11.13 πμ Σε συνέχεια των πληροφοριών που αναφέραμε στην αρχική δημοσίευση , ναυτιλιακοί πράκτορες της Πάτρας κυρίως, εδώ και μέρες κάνουν συζητήσεις για πληροφορίες ανοίγματος της γραμμής Ζάκυνθος – Κεφαλονιά – Στερεά Ελλάδα, και ότι αυτή ειναι η γραμμή που ισως ενδιαφέρει την Levante Ferries. Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις πρόκειται για γραμμή που θα φέρει τα επάνω κάτω στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Στερεά Ελλάδα και την ταχύτατη Ιόνια οδό.

09.14 πμ Πόλεμος στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη πριν καν ανοίξει???

Ως κεραυνός εν αιθρία φαίνεται να έπεσε η χθεσινο βραδυνή ανακοίνωση της εταιρίας   IONION P LINES για το νέο δρομολόγιο Σάμη – Ιθάκη – Μεσολόγγι που θα ξεκινήσει τον Μάιο. (Διάβασε εδω).

 Ναυτιλιακοί κύκλοι της Πάτρας φέρονται να ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ιδέα για αυτή τη πρωτοβουλία της IONION P LINES την οποία μάλιστα χαρακτήρισαν ως «εχθρική πράξη» εναντίον της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη τονίζοντας ότι πριν καν ξεκινήσουν τα νέα δρομολόγια και ενώ γίνεται μια μεγάλη επένδυση για την αναβάθμιση του πλοίου που θα την καλύπτει, η ΙΟΝΙΟΝ P LINES ανακοίνωσε ανταγωνιστικό δρομολόγιο.

Άτομο μάλιστα το οποίο ξέρει πολύ καλά τα παιγνίδια των ακτοπλοϊκών ανταγωνισμών σχολίασε ότι αυτή η ανακοίνωση άνοιξε παλιές πληγές στο Ιόνιο και ίσως γυρίσει ,τελικά , μπούμερανκ στην ΙΟΝΙΟΝ P LINES  και χάσει το «μονοπώλιο» της γραμμής Πεσσάδα – Ζάκυνθος!!!

Νέες ναυμαχίες ξεκινάνε στο Ιόνιο;;

√ Διαβάστε εδώ την απάντηση της εταιρίας ΙΟΝΙΟΝ Π στα δημοσιευματα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.