Χαιρέτα μας τον πλάτανο η κατάσταση στο Αργοστόλι !!Όποιος θέλει φυτεύει ακόμα και πλάτανο στη Πλατεία!!

1598

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αντιδήμαρχοι εχουνε πάρει από μια τσάπα και φυτεύουν κοκοφοίνικες όπου γουστάρουνε. Άλλος γιατί θέλει να έχει θέα κιτς Ντουμπάι από το μπαλκόνι του σπιτιού του , ‘άλλος για να εξυπηρετήσει ψηφοφόρο και συνυποψήφιό του που είχε όνειρο τσι Σεϋχέλλες αλλά δεν του ‘κατσε και θα το εκπληρώσουμε εμείς οι δημότες.. ο παράλος την έχει δει απίκουπα.. έχει ένα ξυλοπρίονο και θερίζει αβέρτα ότι πράσινο υπάρχει στο Αργοστόλι..

Τώρα φαίνεται τη σκυτάλη τηνε πήρανε οι δημότες , οι επιχειρηματίες και όποιος δει όνειρο μεγάλο δένδρο με σκιά!

Ο αγαπητός ιδιοκτήτης καταστήματος  είδε τη Πλατεία κάτι από βρυσούλα και φύτεψε σήμερα ένα.. Πλάτανο! Όχι στην αυλή του, όχι στο μαγαζί του μέσα , αλλά στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου!! Ετσι την είδε, αυτό το όραμα είχε για τη Πλατεία.  Ποιος το ενέκρινε? Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου? Το δημοτικό συμβούλιο? Ο δήμαρχος ? Ο αντιδήμαρχος? Ποιος ενέκρινε να φυτευτεί πλάτανος στη Πλατεία , χορηγία καταστηματάρχη?

Δεν μένει παρί να πάρω και εγώ τη τσάπα μου και να πάω να φυτέψω μια κερασιά μέσα στη μέση τση Πλατείας εκεί που είναι το έλατο, γιατί μου γουστάρει να έχει το Αργοστόλι ένα τατς από ..Κίνα!!

Πατριώτες να συμμαζυετούμε συμβουλεύω!

«Ότι μου γουστάρει» έκαμε και ένας άλλος στο Δράπανο και βρέθηκε στα δικαστήρια με ποινή 2.000 ευρώ αμα γουσταρει να κλείνει τη πίσω πόρτα του νεκροταφείου.

Είναι να μη βρεθεί κανείς άλλος  κουρλός να ανέβει τα σκαλιά της Εισαγγελίας και να βάλει τα δένδρα το καθένα στο πόστο του. Ημαρτον!

                                 Ο Φαστίδιος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις