Χθες στην συγκέντρωση της  προεκλογικής εκστρατείας της κυρίας Κράτσα στο Μεντιτερανέ είχαμε πολλές εκπλήξεις. Αρχικά χαρήκαμε γιατί ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι βρίσκονται εν ζωή  άνθρωποι που λόγω ηλικίας νομίζαμε ότι είχαν απέλθει του μάταιου τούτου κόσμου. Ονόματα δεν λέμε γιατί θα πούμε πολλά και χώρο δεν έχουμε!

Η συντονίστρια της εκδήλωσης με έκδηλη την απογοήτευση της ανήγγειλε ότι ο γητευτής τους πλήθους  ο  δήμαρχος μας  κύριος Παρίσης θα απουσιάσει λόγο προγραμματισμένης εκδήλωσης στη Λειβαθώ.  Οποία απογοήτευση των 130 παρευρισκομένων! Σύντομα όμως την θέση της απογοήτευσης πήρε η  ευθυμία γιατί ο αντ’ αυτού κύριος Διονύσης Λυκούδης θα εκφωνούσε τον Πανηγυρικό της εκδήλωσης!

Ε, υποψήφιος είναι ο άνθρωπος, να μην τον προβάλουμε και λιγουλάκι; Θα πρέπεινα ομολογήσουμε ότι ο άνθρωπος κατέβαλε γιγαντιαία προσπάθεια  να πείσει τους παρευρισκόμενους ότι εμβαπτιστεί πλέον νεοδημοκράτης και ότι έχει αποδράσει από το ΠΑΣΟΚ το οποίο για χρόνια πιστά το είχε  υπηρετήσει.  Μόλις όμως τελείωσε το λογίδριό του ο αντ’αυτού, τον λόγο πήρε ένας άλλος γνήσιος πασόκος ο Βασίλης Οικονόμου που και αυτός πρόσφατα έχει βαπτιστεί στη γαλάζια κολυμβήθρα του Κυριάκου.

 Ρε χαθήκανε οι νεοδημοκράτες; To τι είπε παιδιά  ο άνθρωπος δεν περιγράφεται.  Μέχρι και για την βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε!!!  το τι βαρεμάρα έπεσε δεν λέγεται! Ηλπιζα να λεγε κάτι και για τον Αρτσι (με τη βούλα στην καταγωγή) του Χάρι και της Μέγκαν ,   μια  και έπιασε την βασιλική οικογένεια ,  αλλά μπα!  Αν ήμουν νεοδημοκράτης θα είχα «αυτοκτονήσει».  Ρε που τους βρίσκετε;

Και ξαφνικά ο κύριος Οικονόμου διέκοψε να λέει όλα όσα του κατεβαίνανε στην κούτρα του, ‘εγινε νεκρική σιγή (κτυπα ξύλο) στο ακροατήριο (μπορεί και να κοιμόντανε όλοι), γιατί ως νέος Χουντίνη είχε διακτινιστεί  από τη Λειβαθώ και μπήκε στην αίθουσα με προτεταμένα τα στήθη και υψωμένα τα χέρια ο κύριος Παρίσης!Αυτός ο γνήσιος ανήρ!

Κολπάκια παλιάς εποχής: Ας βρούμε μία δικαιολογία ότι δήθεν λείπει ο δήμαρχος ώστε να εκφωνήσει  τον πανηγυρικό ο αντ’αυτού ώστε με το παράστημα του να γητεύσει και να γοητέψει τα πλήθη…

Μα καλά ρε παιδιά για τόσο ηλίθιους εκλαμβάνουν κάποιοι νεόκοποι νεοδημοκράτες τους γνήσιους νεοδημοκράτες;

Κατά τα άλλα η ανιαρή φιέστα διεξήχθη σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Μας έκανε εντύπωση όμως το γεγονός που ανέφερε ο κύριος Βασίλης Οικονόμου στην ομιλία του ότι ο Παύλος Παπαδάτος του είπε ότι η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές στην Κεφαλονιά θα είναι συντριπτική!

Εμείς πιστεύαμε ότι ο Παύλος και μετρημένος και σοβαρός άνθρωπος είναι… Να ‘πε τέτοιο πράμα σα δύσκολο το ‘χω. Θα τονε ρωτήσω πάντως..

Α! να σας υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Παρίσης είχε κάνει και άλλο μαγικό τρικ  στην αποτυχημένη συγκέντρωσή του στην Αθήνα της προάλλες. Εκεί που λέτε, μετεξελίχτηκε ξαφνικά σε πρόεδρο της ΝΔ και έχρισε τον Μπάκη Λυκούδη υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ.

Τον προσφώνησε μάλιστα ως μέγα ποινικολόγο που θα αναπτύξει την δύστυχη Κεφαλονιά και φυσικά την Ιθάκη συγχρόνως.

Πάντως κατά που γνωρίζουμε η Κεφαλονιά δεν χρειάζεται ποινικολόγο. Σε κάποιους όμως μπορεί να είναι απολύτως αναγκαίος ένας ποινικολόγος!

Ο Κάλπη-κος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις