Η σιγουριά της νίκης και το εύθυμο κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Μάκη Φόρτε

400

Κατά γενική ομολογία, είναι το μόνο εκλογικό κέντρο που μαζεύει κόσμο καθημερινά, μέχρι αργά το βράδι.

Από το πρωί, το εκλογικό κέντρο του Μάκη Φόρτε γεμίζει από ανθρώπους, που έρχονται να του σφίξουν το χέρι, να του δηλώσουν την στήριξή τους, να του ευχηθούν καλή επιτυχία και φυσικά να πάρουν τα ψηφοδέλτια τους.

Πολλοί του μεταφέρουν τα νέα και χαιρετισμούς από φίλους και συγγενείς ενώ άλλοι έρχονται και ξανάρχονται για να  κουβεντιάσουν μαζί του τις τελευταίες εξελίξεις.

Όταν οι υποχρεώσεις του Μάκη Φόρτε δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται συνέχεια στο εκλογικό κέντρο, υπάρχουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  που μπαινοβγαίνουν και δίνουν τον παλμό των εκλογών.

Εκτός από το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παρευρισκομένων, υπάρχουν πάντα γλυκά επάνω στα τραπέζια που όλο και κάποιος φέρνει μαζί του, με αποτέλεσμα να μην φεύγει κανείς χωρίς να κεραστεί πρώτα.

Κατά το απόγευμα, αρχίζουν και μαζεύονται σε συντροφιές και παρέες που αφού μεταφέρουν τις εκτιμήσεις και γενικά τον απόηχο της ημέρας, θυμούνται ιστορίες και ευτράπελα με αποτέλεσμα να αντηχεί η γειτονιά από τα γέλια.

Από ότι φαίνεται, η αισιοδοξία κι η σιγουριά για τη νίκη στον συνδυασμό του Μάκη Φόρτε είναι κάτι περισσότερο  από δεδομένη κι αυτό δημιουργεί το ευχάριστο κλίμα και τα πολλά γέλια μεταξύ των υποψηφίων και του κόσμου που βρίσκεται γύρω τους.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις