Την Κυριακή το βράδυ μόλις ο κύριος Παρίσης και οι συν αυτώ αντιλήφθηκαν ότι έχασαν οριστικά την εκλογική αναμέτρηση, δηλαδή τον Δήμο Αργοστολίου τους έλουσε κρύος ιδρώτας και συνάμα πανικός.

Χάθηκε η νομή, χάθηκε η εξουσία, χάθηκε και η γη κάτω από τα πόδια τους. Εστίασαν λοιπόν τις ελπίδες τους που; Στον Μπάκη! Στον μεγάλο ποινικολόγο όπως τον είχε αποκαλέσει στο Περοκέ ο κύριος Παρίσης , εκεί που του είχε δώσει και το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή!!! Αμ τι τον Μητσοτάκη θα περιμένει;

Χάσαμε σου λένε το δήμο θα κερδίσουμε όμως την βουλευτική έδρα.

Κάποιοι όμως συνειδητοποίησαν ότι απέναντι στον Μπάκη είναι ένας άλλος εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής που ακούει στο όνομα Παύλος Παπαδάτος. Νεοδημοκράτης από τα γεννοφάσκια του και πάνω από όλα αγαπητός σε όλη την Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Έτσι κατέληξαν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Μπάκης δεν μπορεί να «κτυπήσει» τον Παύλο Παπαδάτο και ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο μεγάλος ηττημένος αρχηγός. Και ο μεγάλος ητημένος αρχηγός είναι ένας: O Παρίσης.

Έτσι έπεσε η πρόταση: Ο Αλέξανδρος Παρίσης απέναντι στον εν δυνάμει υποψήφιο βουλευτή τον Παύλο Παπαδάτο! Τελεία και παύλα, μόνο ο ηττημένος αρχηγός μπορεί να κερδίσει τον Παύλο Παπαδάτο.

Βέβαια, ο αρχηγός  σκέφτηκε ότι μία δεύτερη ήττα μέσα σε δύο μήνες , στο τέλος της «ένδοξης» καριέρας του θα του πέσει πολύ, και είπε ότι θα ήθελε να αποφύγει την περιπέτεια…

Οι φήμες όμως οργιάζουν ότι τελικά ο ηττημένος  αρχηγός επιδιώκει να είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κεφαλονιάς. Ομως οργιάζουν και οι φήμες, ότι ο Μπάκης έχει εκνευριστεί που ανοικτά πλέον αμφισβητούν οι άνθρωποι του Μεγάρου τις ικανότητές του να κερδίσει τον Παύλο Παπαδάτο.

Μιας ήττας , δεινά έπονται…

Ο Μεμάς

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις