Στη Σάλα της Μονής του Αγίου για το τρατάρισμα των επισήμων

1158

Με το πέρας των εκκλησιαστικών τελετών Μητροπολίτες, ιερείς, και επίσημοι απόλαυσαν το παραδοσιακό τρατάρισμα στη Σάλα της Μονής. Εξαιρετικά γλυκίσματα απο τις σιόρες που κάθε χρόνο σε κάθε γιορτή εργάζονται σκληρά για αυτη τη μέρα κάτω από το άγρυπνο βλέμα της Ηγουμένης Κασσιανής. Εξαιρετικά ολα, υπέροχα!

Δεν είχαμε ιδιαίτερο πολιτικό “παρασκήνιο”. Οι δήμοι έχουν ορίσει αντιδημάρχους και διοικητικά συμβούλια, οι πρωην ακόμα δεν φαίνεται να έχουν συνηθίσει την νέα κατάσταση και οι νυν ψάχνουν τον βηματισμό τους.

Πολιτικά πρόσωπα που είδαμε στη σάλα:  ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης , ο οποίος κάνει αυστηρή δίαιτα και προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή του, μόνο καφεδάκι ήπιε. Ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σταύρος Τραυλός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Κουρής.

Οι πολιτευτές της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Από δημοτικές αρχές

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος , ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας,  η Αντιδήμαρχος Ομαλών- Λειβαθούς Κρυσταλία Μιχαλάτου, ο Α/Δ Σπύρος Σαμούρης, αρκετοί δημοτικοί συμβουλοι Αργοστολίου και πρόεδροι και μέλη ΔΣ των Νομικών προσώπων του Δήμου ο Σταύρος Σπαθής , απο το ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ ο γιατρός Ευαγγελος Ευαγγελάτος.

Απο τον πρ. δήμο Κεφαλονιάς και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Αργοστολίου ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αγγελος Κωνσταντάκης, ο Νίκος Ανουσάκης ,Γιάννης Λυκούδης, Σπύρος Ματιάτος, Διονύσης Πολλάτος. Οι πρωην αντιπεριφερειάρχες Παναγής Δρακουλόγκωνας και Σπύρος Γαλιατσάτος.

Μέλη του δημοτικού συμβουλίου Σάμης, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Καλλιβωκας, δημοτικοί σύμβουλοι Πολυχρόνης Δενδρινός , Σπύρος Σπαθής.

Παρόντες οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Πολιτικής Προσταστίας Λιμενικού, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Να σημειώσουμε την παρουσία ενός αγαπημένου μας ανθρώπου του κ. Γεράσιμου Σταματάτου και τους απολαυτιστικούς του διαλόγους με τον Μητροπολίτη Δημήτριο ενώ η κα Κράτσα προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν!!

Ζητάμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις ονομάτων.

Είθε να τσου φωτίσει  ο Αγιος!

Οι επίσημοι στη Σάλα

Οι επίσημοι στη σάλα ΙΙ

Η σάλα τση Μονής

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις