Καινούρια ήθη στην Αργοστολιώτικη κοινωνία μας έφερε η περιφερειάρχης κ. Κράτσα κατά την συζήτηση για τις εξορύξεις. Αστυνομικοί με στολή ή χωρίς, έκαναν αισθητότατη την παρουσία τους στον χώρο.

Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό?  όχι βέβαια, η παράταξη της περιφερειάρχη μας έχει δείξει ξεκάθαρα ”ότι όπου δεν πίπτει λόγος, μπορεί να πίπτει ράβδος”.

Ρόδη μου το φουλάρι σου!!

Μπάχαλο τα έκανε ο βουλευτής κ. Καππάτος που μίλησε για καπελωμένα κινήματα και κατευθυνόμενες διαμαρτυρίες.

Δικαιολογείται γιατί είναι πρωτάρης στην πολιτική αλλά σε τέτοιες πρακτικές στηρίχτηκε το κόμμα του για να έρθει στην εξουσία, οπότε κύριε βουλευτά μας ,”δεν ήξερες, δεν ρώταγες τουλάχιστον”???

Βικτωρια Αλεξανδράτου

Βγήκε κι η πολιτευτής της ΝΔ κα Βικτωρία Αλεξανδράτου να μας πει ότι η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί όσα κληρονόμησε από την προηγούμενη. Με το μαλακό κυρία μου ! Τι να πούμε κι εμείς που ακόμα δεν απαλλαγήκαμε από όσα ,δεκαετίες τώρα,  μας έχουνε κληρονομήσει τα δικά σας  πολιτικά τζάκια.

Έχουμε νέο διοικητή στα νοσοκομεία μας, στρατιωτικός λέει , όχι στρατιωτικός γιατρός, στρατιωτικός σκέτος.

Καλώς να έρθει και να αναλάβει καθήκοντα ,αλλά στο νοσοκομείο χρειάζεται άνθρωπος να ξέρει τα του χώρου για να προωθήσει λύσεις κι επειδή η Νέα Δημοκρατία έσκουζε για τους διοικητές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγαμε πως ο Μητσοτάκης θα το σκεφτεί πριν  τα κάνει π#υτ@ν@ ριό όλα , αλλά  τελικά, γελαστήκαμε…

Και κάπου εκεί βγάλανε τα μάτια τους στην τοπική ΝΟΔΕ, γιατί δεν ρωτηθήκανε λέει για το νέο διοικητή. Σιγά τα αβγά παιδιά. Και να σας ρωτάγανε,  θα σας ακούγανε?

Πήγε κι ο δήμαρχος στο Νύφι κι αντάλλαξε απόψεις για την καλύτερη λειτουργία της δημοτικής κοινότητας και ξεκινάει ,τους είπε, αμέσως σύνταξη μελέτης για τοιχία αντιστήριξης.

Πας καλά δήμαρχε?? Εδώ ο κόσμος τρέμει και το ψιλόβροχο και πετάγεται έξω από τα σπίτια του με το που μπουμπουνίζει,  κι εσύ πήγες να τους πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

Τι να το κάνουν που μάθανε για την μελέτη, το έργο χρειάζονται! Τους είπες πότε θα γίνει???

Σταύρος Σπαθής

Τι μαθαίνω Αφεντάδες μου?? Κατέρχονται το Σάββατο στο Αργοστόλι δυο τηλεοπτικά συνεργεία, οπερατέρ, παρουσιάστριες , και …. εξαπτέρυγα για  να γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης!

Ο Σταύρος Σπαθής στο προσκήνιο σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα!! Μπράβο ο πρόεδρος (είς την 2αν!) !!!

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι ρεπορτάζ! Τελευταία,  δυο πολιτικοί τ’ Αργοστολιού πάνε μαζί για περπάτημα , για γυμναστική, για υγεία και ευεξία! Χειροκροτώ!  Ξέρετε όμως που καταλήγουνε μετά?  Στα σουβλάκια! Τους ανοίγει η όρεξη με το περπάτημα και του δίνουν και καταλαβαίνει!

Είναι σα τον Τοτό που ρώτησε τον γιατρό “Πότε θα κάνω τη δίαιτα γιατρέ μου? πριν ή μετά το φαγητό?”

Ομορφάντρες μου εσείς!

Ο  Ντελάλης τ’ Αργοστολιού

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του kefaloniapress.gr

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις