Συνεδριάζει ΕΚΤΑΚΤΑ το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου αλλά δεν ξέρουν πως??

272

Μάθαμε ότι αύριο Πέμπτη 26 Μαρτίου συγκαλείται κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου μετά από πρόσκληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης της παράταξης του Αλέξανδρου Παρίση καθώς συγκεντρώνει 10 συμβούλους και έχει από το νόμο αυτό το δικαίωμα.  Η  ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ζήτησε κατεπείγουσα συνεδρίαση με θέμα τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό.

Όμως αυτή η τόσο σημαντική  συνεδρίαση σα να γίνεται στο πόδι.. Γιατί στην πρόσκληση δεν αναφέρεται

  • Ούτε με ποιο τρόπο θα γίνει (skype, τηλεδιάσκεψη) πάντως όχι «αλλά Πόρου»,
  • Ούτε ο εισηγητής  του   θέματος  .
  • Ούτε καλούνται να συμμετέχουν τρεις βασικοί φορείς : o Iατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και εκπρόσωπος του ΔΣ του Νοσοκομείου Αργοστολίου αν ο πρόεδρος είναι απασχολημένος λόγω της κατάστασης.

Ως προς το πως θα συνεδριάσουν τους ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου έχει στείλει ήδη επιστολή στους Δημάρχους και τους ενημερώνει για τη λειτουργία συστήματος τηλεδιάσκεψης  ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες των δήμων  το οποίο λειτουργεί και δωρεάν.

Όσο αφορά τα θέματα της συνεδρίασης eίπανε φαίνεται, μια που κάνουμε με το ζόρι συνεδρίαση  δε βάνουμε και άλλα 2-3 θέματα.. Άστοχο ! Η συνεδρίαση πρέπει να αφορά αποκλειστικά και μόνο τα μέτρα προστασίας του Δήμου από τον κοροναϊό , μέτρα συγκεκριμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα .

Επαναλαμβάνουμε , Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να είμαστε εμείς οι υπερβολικοί , να  πάνε όλα κατ ευχή και το νησί μας να μην έχει ούτε ένα κρούσμα.. Όμως αν… Αν δεν σταθούμε μέχρι τέλος τυχεροί τι σχέδιο έχουμε ?? Αυτό και μόνο πρέπει να αποφασίσει το ΔΣ Αργοστολίου.

Ε.Χ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις