Εν μέσω πανδημίας,  περιορισμού κυκλοφορίας, αγωνίας για την πορεία του πλανήτη, της  χώρας μας, του νησιού μας, κλεισμένοι στα σπίτια μας, σαν να μη μας φθάνανε όλα αυτά και άλλα τόσα , ήρθε και η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Αργοστολίου Σπύρου Ματιάτου .

Οι  αιχμές από την πρώην παράταξη του (ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)  που χαρακτηρίζει «δήθεν» την ανεξαρτητοποίηση και μιλάει  για «αξίωμα που μετά βεβαιότητας θα λάβει ως «ανταμοιβή» δικαιωθηκαν πριν από λίγο με την επίσημη ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Αργοστολίου , την απόφαση του δήμαρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου να ορίσει αντιδήμαρχο Ομαλών τον Σπύρο Ματιάτο.

Η απόφαση του Σπύρου Ματιάτου να ανεξαρτητοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή που δίνεται η μάχη για τη ζωή μας, προκάλεσε τις χειρότερες των εντυπώσεων  στον κόσμο ανεξαρτητα απο πολιτικά πιστεύω.

Οι αγνοί Νεοδημοκράτες  κινδυνέψανε με εγκεφαλικά για την αποχώρηση του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Σπύρου Ματιάτου , γαλάζιου μέχρι το μεδούλι , από την παράταξη που στήριξε η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την παρουσία του στο δημαρχείο Κεφαλονιάς στις 20 Οκτώβρη 2018.

Από την πλευρά της ΝΟΔΕ τηρείται σιγή ιχθύος , καμία αντίδραση που ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος  αποχώρησε από την παράταξη που στηρίζει το κόμμα. Άγνωστο και αν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση της οργάνωσης από τον Σπύρο Ματιάτο.

Από την άλλη πλευρά, σοκαρισμένα είναι και αρκετά στελέχη της παράταξης του Θεόφιλου Μιχαλάτου  από την ενέργεια του δήμαρχου για την οποία δεν είχαν ενημερωθεί . Ακόμα νωπά είναι στα αυτιά τους τα λόγια του Μιχαλάτου ότι αποκλείει κάθε συνεργασία   με την ΙΣΧΥΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και μάλιστα με …. «ανταμοιβή».

 Πάντως είναι για γέλια το επιχείρημα που προσπαθεί να «περάσει» στον συνδυασμό η «κλειστή κούρτη» του Θεόφιλου.  Η «μεταγραφή» έγινε για να εκφράσει ο Ματιάτος την ευγνωμοσύνη του στον Θεόφιλο επειδή έφτιαξε λέει….τη μελέτη για τον δρόμο του «Φαγιά» που συνδέει τα Ομαλά με τα  Βλαχάτα …

Χαλάλι  στον « κροταλία»! Θυσίασε την παράταξή του για το Φαγιά (τη μελέτη, ούτε καν το έργο….) και που τόσα χρόνια πρόεδρος και αντιδήμαρχος ο ίδιος , δεν τα κατάφερε να την φτιάξει! Οϋτε τη μελέτη ούτε το έργο!

Σαν πολύ δείχνει πάντως ο λόγος αυτός για να «πουλήσει» ο Ματιάτος την παράταξη και το κόμμα του…  Αλλά κι έτσι νάναι,  πάντα κάποιος άλλος, κάτι άλλο, φταίει όταν πέσουμε σε «αμάρτημα»!

Σενάρια και υποθέσεις πολλές . Το τι ακριβώς συμβαίνει μόνο δυο το ξέρουν. Ο Ματιάτος και  ο Θεόφιλος.. Το σίγουρο ειναι ότι στα Ομαλά κρύβονται πολλά πολιτικά μυστικά.

Η ουσία είναι ότι αυτή η κίνηση  Ματιάτου, δεν ήταν κεραυνός εν μέσω κορονοϊού. Ήταν σχεδιασμένη από .. την αρχή , απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή. Και την βρήκαν! Εν μέσω πανδημίας που δεν κυκλοφορούμε και πολλοί και που απαγορεύεται και το.. φτύσιμο…

Και δεν θα είναι και η μοναδική «μεταγραφή» ..  Άλλοι 3-4  δημοτικοί σύμβουλοι έχουνε μπει στον προθάλαμο του Μιχαλάτου. Νέα ήθη στη πολιτική τοπική σκηνή ! Οι μεταγραφές μετ΄αξιωμάτων!

Αξιος! Αξιοι και οι…. επόμενοι. (Κρατείστε αριθμό προτεραιότητας , οι θέσεις περιορισμένες).

Ο ιός της εποχής

Μέχρι τότε καλή διασκέδαση με την μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις