Είναι τυχεροί που απαγορεύεται το…. φτύσιμο!

Αν είναι δυνατόν…..

Πρωί- πρωί Δευτεριάτικα 6 Απριλίου στις 09.42.01 την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την επισημοποίηση της ανεξαρτητοποίησης Ματιάτου ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος λες και δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει, με τον κορωνοϊό να έχει τρελό πάρτυ σε όλο τον κόσμο και την Κεφαλονιά όπως και όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την υδρόγειο σε καραντίνα, δημοσιεύει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: ΩΑΤΟ46ΜΓΤΤ-90Ε την απόφασή του, όχι για μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και να μην απειληθούν οι δημότες που τον εξέλεξαν δήμαρχο, αλλά για τον…..«Ορισμό Δημοτικού Σύμβουλου κ. Σπυρίδωνα Ματιάτου, ως Αντιδήμαρχου της ΔΕ Ομαλών του Δήμου Αργοστολίου» (δες εδώ κι εδώ) !!!

Θεέ και Κύριε !!!!

Αν είναι δυνατόν…..

Αυτό που σκεφτόταν όλο το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς μεσούσης της πανδημίας του κορωνοϊού και με την τοπική κοινωνία σε απόλυτη καραντίνα και παράκρουση, ήταν η στέψη του Ματιάτου…για να δέσει την πολυπόθητη  πλειοψηφία του στο Δημοτικό Συμβούλιο !!!

Άγιε Γεράσιμε από τα Ομαλά !

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος , ο πρώτος πολίτης του Δήμου Αργοστολίου δεν φαίνεται να σκέφτεται, την καταστροφή που έρχεται με την ανύπαρκτη τουριστική σεζόν, τους εκατοντάδες άνεργους των κλειστών τουριστικών επιχειρήσεων, την απόλυτη τραγωδία που βιώνουν ήδη δεκάδες συμπολίτες μας επαγγελματίες και τι μπορεί να κάνει γι’αυτούς.

Το μόνο που απασχολεί τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο όπως αποδεικνύεται είναι η απόφαση του για να κάνει έναν αποστάτη της πρώτης παράταξης  του δημοτικού συμβουλίου  Αντιδήμαρχο  της δεύτερης παράταξης.

Λες και τίποτε άλλο δεν έχουν ανάγκη οι πολίτες του Δήμου Αργοστολίου τούτες τις δύσκολες ώρες, λες και τίποτε άλλο δεν απασχολεί τους συχωριανούς του Αγίου παρά να επανέλθει στην ισόβια καρέκλα του «ο Κροταλίας» και μάλιστα με το επίθετο του «αποστάτη» τώρα στα γεράματα

Κυριολεκτικά έχει ανατριχιάσει όλος ο κόσμος με την πολιτική αναλγησία και των δυο.  Αντί να σκέφτονται τους δημότες και την κόλαση που ζούμε, εκμεταλλεύτηκαν την κοινωνική απομόνωση , την απαγόρευση του συναθροίζεσται και του… φτυσίματος για να γίνει η στέψη του 80ετούς Σπύρου Ματιάτου ως αντιδήμαρχου Ομαλών και σε κανένα μήνα και αντιδήμαρχου Καθαριότητας.

Γιατί το όνειρο (και το veto) του Ματιάτου φαίνεται να είναι η επιστροφή του στο ΞΕΝΙΑ και το πράσινο αυτοκίνητο του δήμου  για να κάνει το κομμάτι του και τα ψώνια του πάνω κάτω στ’ Αργοστόλι.. Όπως το έκανε δέκα χρόνια .. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε Θεόφιλε!

Ο ιός των Ομαλών

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις