Αναβρασμός μετά τα Ομαλά και στο Ληξούρι για την σχεδιαζόμενη πολιτική “συναλλαγή” Κατσιβέλη με τριάδα συμβούλων του Αραβαντινού.

Με την καθοδήγηση  ουσιαστικά  Μιχαλάτου οι υπάλληλοι του (Μοσχόπουλος για την θέση του Προέδρου του Δημ. συμβουλίου) και Γαλάτης (αντιδημαρχία) ακυρώνουν το προεκλογικό σλόγκαν του Κατσιβέλη.

Είναι πρόσφατα τα συνθήματα του  δημάρχου Ληξουρίου   ενάντια « στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και τους υποψηφίους- υπαλλήλους». Εκφράζοντας ουσιαστικά την δυσφορία των Ληξουριωτών ενάντια στην επιχειρηματική επιθετικότητα του  Μιχαλάτου που πλήττει όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις της πόλης , ο Κατσιβέλης κέρδισε τις εκλογές.

Έρχεται τώρα ο δήμαρχος Ληξουρίου και ακυρώνει όλα αυτά κάνοντας μια συμφωνία όχι με την παράταξη αλλά με μεμονωμένα άτομα ικανοποιώντας έτσι προσωπικές φιλοδοξίες. Τι άλλαξε από τότε; Απλά ακολουθεί τις εντολές Μιχαλάτου.

Όλα ξεχνιούνται πιστεύουν…

Εκνευρισμός επικρατεί όμως   στην δημοτική παράταξη με  αυτούς που χάνουν τις θέσεις τους  (Καμινάρη , Μαρκέτος) αλλά και με τον Μοσχονά που δεν έχει θέση μέχρι τώρα και βλέπει τους αντίστοιχους «Ματιάτους» να έρχονται .

Περισσότερη δυσαρέσκεια επικρατεί στην τοπική κοινωνία αφού βλέπουν ότι με αυτό τον τρόπο ο Μιχαλάτος που αυτοί καταψήφισαν αποκτά σημαντική επιρροή στην πόλη τους.

Σε πολύ δύσκολη θέση και ο Αραβαντινός ( που ίσως τον οδηγήσει και αυτόν προς τον Κατσιβέλη για διαψεύσει τους επικριτές του), αφού πλέον δεν έχει το στήριγμα Μιχαλάτου, ο Σύριζα θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές και οι περισσότεροι σύντροφοι του τον εγκατέλειψαν.

Της “Μαρίας Αντουανέττας” το πολιτικό παρασκήνιο και στο Ληξούρι ..Θα εχουμε και συνέχεια..

Ο Δημότης Κέιν

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις