Σε περασμένη συνεδρίαση   του Δήμου  Ληξουρίου όταν «το καλό παιδί»  ισχυρίστηκε  ότι ο Ρουχωτάς απείλησε εργαζόμενο του Δήμου πως με δόλο δεν έκανε σωστά τη δουλειά του (κατηγορία  που αμέσως διαψεύστηκε από τη Γραμματέα ενώπιον όλων, αθωώνοντας τον Ρουχωτά) , ο Μαντζουράτος και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ ” κάτω τα χέρια από τους εργαζομένους”!

Δεν τους ένοιαξε καν ότι διαψεύστηκε η κατηγορία , ούρλιαζαν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις!

Τώρα που ένας πολίτης , ένας εργαζόμενος και μάλιστα εκπαιδευτικός , απειλήθηκε και διασύρθηκε δημόσια στα ΜΜΕ από τον Δήμαρχο Κατσιβέλη ,  επειδή τόλμησε να πει την αλήθεια για κάποιες  απευθείας αναθέσεις (και που επιβεβαιώθηκε από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ),    που είναι  η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ?

Οι “αριστεροί”  τώρα δεν ενοχλούνται που απειλούν εργαζόμενο να τον σύρουν στα δικαστήρια? Δύο εκπαιδευτικοί βρίσκονται με τη Λαική Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο Ληξουρίου  και ένας δεν βρέθηκε να θυμηθεί οτι «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»? Ενας δεν τόλμησε να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του καθηγητή?

H ίδια σιωπή και για το θέμα του ΚΤΕΛ Ληξουρίου. Κουβέντα. Μονάχα ο Βαγγέλης ο Λουκέρης και η παράταξή του μιλήσανε. Ενώ για την Levante στα κάγκελα η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! Περισσότερα δρομολόγια χωρίς επιβάτες! Το αίτημά τους.

Αν ο Μπακούρος  δούλευε για τη Fraport θα είχε κατέβει το εργατικό κέντρο σύσσωμο στο Δημαρχείο Ληξουρίου ,αλλά φαίνεται ότι η έγγραφη αυτή απειλή δεν είναι αρκετή ούτε για Δελτίο Τύπου της παράταξης και του κόμματος της εργατιάς.

Να δέεστε να εμφανιστούν πολλοί “Μπακούροι” , “Κολομπαίοι” και πολλοί «Δημότες Κέιν» , που με σθένος , επιχειρήματα και  τιμιότητα να διεκδικούν διαφάνεια και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, αλλιώς θα βρεθούμε να κλαίμε και να αναπολούμε τις εποχές «Μεγάρου» ως ιδανικές!!!

Σας αφήνω στην ηρεμία σας τώρα, να γράψετε για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, το αστικό πολιτικό σύστημα, το  σφετερισμό του λαϊκού πλούτου από τους εφοπλιστές και την ανάγκη  οργάνωσης και πάλης όλων των εργαζομένων με το ΚΚΕ…

Και για την υπογραφή

Η Μετανιωμένη Ψήφος  

Πηγη φωτο http://www.antinews.gr

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Πολλά λάθη από δήμαρχο τον καινούργιο;;;;;;;Ενώ με τον παλιό ήταν τέλεια όλα εεεεεεε;;; κοίτα που πόνεσα με δύο δασκάλους και όχι όλο το Ληξούρι που προσπαθεί να κρατήσει ένα νοσοκομείο για να μην πεθαίνουν οι άνθρωποι στο δρόμο. …έλα τώρα κάτι έχουμε να γράψουμε….

Comments are closed.