Οι «αφανείς ηρωίδες» της Πρωθυπουργικής επίσκεψης .. Και ούτε ένα “ευχαριστώ”

1438

Από την ημέρα που ανεπισήμως ενημερώθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί μας , σήμανε συναγερμός στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού.

Τρεις γυναίκες μέρες τώρα φρόντισαν για τα πάντα της υποδοχής, από τα αυτοκίνητα έως τα κεράσματα και τα δώρα..

Η Ιωάννα Μαρκέτου ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού, η Σοφία Γαρμπή ειδική συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή και η Ελένη Γεωργάτου γραμματέας του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού, δούλεψαν επί μέρες χωρίς ωράριο, για να βγάλουν την ΠΕ ασπροπρόσωπη..

Αμφιβάλουμε αν ακούσανε κανένα “Ευχαριστώ”…

Ευτυχώς που το dress code του γραφείου του Πρωθυπουργού συνέστησε (λογω ζέστης) casual ντύσιμο . γιατί αν φορούσαν και γόβες… κλάψτε τα ποδαράκια τους..

Ιδού εικόνες απο το παρασκήνιο της προετοιμασίας …

Το δώρο του Πρωθυπουργού

Ενα καράβι – έργο τέχνης απο το Χρυσοχοείο ΤΖΑΝΝΑΤΟΣ στο Λιθόστρωτο με μια ιδιαίτερη αφιέρωση “Στα ταξίδια της ζωής αας προσωπικά και πολιτικά οι άνεμοι να ειναι πάντα ούριοι.”

Τα δώρα των Υπουργών 

Μια γλυκιά συλλογή από παραδοσιακά γλυκά διά τέχνης ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ του Λιθόστρωτου, μαζί με το βιβλίο “Αργοστόλι  σεισμοί 1953” Το τελος και η αρχή μιάς πόλης των  ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ-ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Είναι έκδοση της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Η σύνθεση της ανθοδέσμης του τραπεζιού είχε επίκεντρο το ηλιοτρόπιο που κάποτε στόλιζε κάθε Κεφαλονίτικη αρτάνα.. δια χειρός ανθοπωλείου BOSONIS!

Τα πεντανόστιμα κεράσματα ήταν απο το Baroque le bistrot .. Τιμήθηκαν δεόντως…

Και οι “αφανείς ηρωίδες ” που κρύβονται πίσω απο την άρτια οργάνωση της Πρωθυπουργικής επίσκεψης στο Διοικητήριο της ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ιωάννα Μαρκέτου (αριστερά) η ειδική σύμβουλος – Νομικός,  του Α/Π Σταύρου Τραυλού και η Σοφία Γαρμπή ειδική σύμβουλος του Α/Π Σωτήρη Κουρή..Mύγα δεν ξεφεύγει από το άγρυπνο μάτι της Ιωάννας ενώ η Σοφία Γαρμπή κάνει φύλλο και φτερό κάθε επιδότηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Το casual ντύσιμο -κατ΄υπόδειξη του γραφείου του Πρωθυπουργού- είχε και την “ατυχία¨του… Δεν πειράζει κυρίες μου, συμβαίνει και στις πιο διάσημες να βγουν στο κόκκινο χαλί με την ίδια τουαλέτα!! Είστε υπέροχες!

Η Ελένη Γεωργάτου η γραμματέας του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη με τεράστια πείρα από Νομαρχίας ακόμα, και η Ιωάννα Μαρκέτου. Λουλούδια με λουλούδια…

Λέτε αυτές οι τρεις κυρίες να έχουνε ακούσει ποτέ ένα ¨ευχαριστώ” απο τους φιλοξενούμενους; Ακουσανε όμως χθες απο τον Πρωθυπουργό και την Περιφερειάρχη..

Από εμάς , Θερμά Συγχαρητήρια κυρίες μου! Αψογες και ικανές να αντιμετωπίσετε κάθε “θύελλα”. Διαπιστωμένο!

Ε.Χ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις