“Εκρηκτικό” διαφαίνεται το νέο τοπίο στο Δ.Σ. Αργοστολίου με την συμμετοχή του Διονύση Γασπαρινάτου

293

Νέο τοπίο διαμορφώνεται στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου με την πρόσφατη συμμετοχή σε αυτό του Διονύση Γασπαρινάτου, ο οποίος από την αρχή διαχώρησε την θέση του από τις επιλογές των άλλων δυο μελών της παράταξης του.

Η δημοτική παράταξη ”Για την επόμενη μέρα” που υποστηρίχτηκε από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, έμεινε ουσιαστικά ακέφαλη με την αποχώρηση του ιδρυτή της Μάκη Φόρτε . Χθες οι τρεις σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιό της :   Γαβριελάτος Αργύρης, Γασπαρινάτος Διονύσης και Πεφάνης Σπύρος, κλήθηκαν να ψηφίσουν για το νέο επικεφαλής.

Εξελέγη ο Σπύρος Πεφάνης αλλά καλά ενημερωμένες πηγές λένε, ότι ο Διονύσης Γασπαρινάτος υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεν στήριξε αυτήν την επιλογή.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, άγνοια για το όλο θέμα είχε και ο Μάκης Φόρτες, ο οποίος δεν ρωτήθηκε και διαφωνεί κάθετα με την εκλογή Πεφάνη εφόσον από την αρχή της θητείας τους στο δημοτικό συμβούλιο, επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους.  Τόσο ο Σπύρος Πεφάνης  όσο και ο Αργύρης Γαβριελάτος ποτέ δεν ενημέρωσαν τον Μάκη Φόρτε για τις θέσεις που τους προτάθηκαν  από τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και αποδέχτηκαν , και γενικά ουδέποτε συντάχθηκαν στο Δ.Σ. με τις απόψεις του Μάκη Φόρτε, προσδεμένοι ουσιαστικά στο άρμα του δημάρχου.

Λαμβάνοντας λοιπόν κατά νου, ότι ο Διονύσης Γασπαρινάτος είναι στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε αντίθεση με τον Μάκη Φόρτε που δεν είναι, και μέλος της Νομαρχιακής, και που αρκετά συχνά ”τα χώνει” στον δήμαρχο Αργοστολίου επειδή διαφωνεί με επιλογές του, η συνέχεια στο δημοτικό συμβούλιο διαφαίνεται μάλλον πολιτικά “εκρηκτική”.

Κατι μου λέει , πως η χαρά του Θεόφιλου που “ξεφορτώθηκε” τον Φόρτε από το δημοτικό συμβούλιο, δεν πρόκειται να κρατήσει  πολύ.

Η τρύπια κάλπη

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις