Φωτογραφίες από την παραλία Καμίνια στην περιοχή της Σκάλας – Ρατζακλή, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μαζί με τους ανθρώπους , ντόπιους και τουρίστες, απολαμβάνουν τη θάλασσα και βοειδή. Ομορφες υπέροχες αγελάδες και μοσχάρια που μάλλον διψασμένα και ξεχασμένα απο ιδιοκτήτες προσπαθούν να επιβιώσουν με θαλασσινό νερό.

Λίγο πιο πέρα στην παραλία Λεύκα , που δεν έχει εύκολη πρόσβαση απο στεριά, βόσκουν ολόκληρα κοπάδια βοειδών , πίνουν νεράκι που τρέχει απο τον Αίνο και μασουλάνε τα αρωματικά φυτά που φθάνουν έως το κύμα..

Μαζί τους , επιβάτες των πιο διάσημων θαλαμηγών που επισκέπτονται το νησί μας και εχουν ανακαλύψει τη Λεύκα.

Ωραίες εικόνες, βουκολικού τουρισμού αν εξαιρέσουμε ότι οι παραλίες είναι γεμάτες με ακαθαρσίες των ζώων.

Α! να μη ξεχάσουμε  τα κατσίκια μέσα στη μέση του δρόμου στην ορεινή Κεφαλονιά να υποδέχονται τους περαστικούς και τα άγρια άλογα του Αίνου που καλπάζουν αγέρωχα στους δρόμους του Ελειού .

Στη Σάμη προσφέρουν θέαμα και τρόμο αμα πεταχτούνε μπροστά σου, ελάφια!! Ναι ελάφια.

 

Με τούτα και με τα άλλα ένα νέο είδος τουρισμού ξετρύπωσε στο νησί μας , ο βουκολικός τουρισμός! Ποιός μας πιάνει!! Τρέμε Ινδία!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Με άλλα λόγια ο νόμος για τα αδέσποτα ζώα πάει περίπατο κυριολεκτικά στο νησι!

    • Σας ενοχλούν από μακριά? Έχετε κατοικία εκεί και σας ενοχλούν από κοντά! Τι πρόβλημα έχετε που βρίσκονται ελεύθερα στη Φύση τους? Δεν είναι δικός σας ο τόπος εκεί και ούτε ο Πλανήτης. Τον μοιραζόμαστε με όλα τα είδη ΖΩΗΣ στον Πλανήτη. Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ! Δεν φυλακίζονται οι Αγελάδες, Άλογα, Κατσίκες, Πρόβατα, κλπ. Δεν είναι Αδέσποτα στους δρόμους των βαρβάρων πολεων. Αφήστε τα ήσυχα!

  2. Μπράβο Κατερίνα , συμφωνώ κ’επαυξανω…!

Comments are closed.