Ολα όσα δεν θέλουνε να ξέρετε πριν την κάλπη...

Του Θεόφιλου τα έργα μιας χρήσης και άλλα πολλά…

Την έκλεισες επιτέλους την λακκούβα στη Δεβοσέτου Θεόφιλε. Χειροκροτώ. Αχ καψερούλη μου , να μπορούσες με λίγη πίσσα  να μπαλώσεις και τα χάλια της θητείας σου καλά θα ήτανε , αλλά είναι αργά  για δάκρυα δήμαρχε.

Εμείς δεν έχουμε δήμαρχο, πολυεθνική εταιρεία ΑΕ « Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ» έχουμε. Κινητά ακίνητα δικά του. Υλικά και άυλα δικά του.  Ότι ιδέα ακούσει  τσουπ να τηνε κλέψει… και αν δεν μπορεί να την κλέψει θα κάνει ότι μπορεί να τηνε καταστρέψει, να τηνε καθυστερήσει. Μοναχοφάης.. Θα πληρωθεί ακριβά το σπορ τον Οκτώβρη λένε τα μερομήνια..

 ♥ Πολλά έχουμε δει για πρώτη φορά στη θητεία Θεόφιλου, είδαμε και  πάρκινγκ στο λιμάνι μιας χρήσης , σαν τα προφυλακτικά ας πούμε.. Κρίμα την πίσσα που ρίξατε καημένοι μου.  Δεν την αφήνατε για τον κολλητό τον Παναγάκη να τη ρίξει στο νέο οδικό άξονα Αργοστολίου –Πόρου που ετέλεψε και θέλει μόνο ασφαλτόστρωση; Μοναχοφάης και με την πίσσα;

Άλλοι φυτεύουνε μπρόκολα και καυκαλίδες. Ο Θεόφιλος φυτεύει “δικούς του” σε ξένα ψηφοδέλτια.. Πάρε βιολογικό φυτοφάρμακο μπας και τσου γλυτρώσεις απο τον περονόσπορο..

Και η βασίλισσα Ελισαβέτα αρχηγός της εκκλησίας ήτανε.. Όπως είδα και εσύ Θεόφιλε κατά κει πας.. Σου πάει μούρλια η Δεσποτική ράβδος (Αγιε σχώρναμε).

♣Σπύρος Γαλιατσάτος, Υποψήφιος μεγάλων ταχυτήτων. Ακούραστος και αδιόρτωτα ρομαντικός της κάλπης.. Μετά την κούρσα των βουλευτικών, ο αθεόφοβος , έχει τα κουράγια για υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Θόδωρο Γαλιατσάτο. Αέρααααααααα Σπύρο!

Τι γίνεται ορές παιδιά, εκειά πα’ στη Σάμη; Απόλυτη ησυχία με τα ψηφοδέλτια . Ηρθε όμως η κατραπακιά από το Κέντρο Υγείας και βγήκανε στις συγκεντρώσεις. Με «Αποφασίζομε και διατάσσουμε» της Πάτρας καθαιρέθηκαν δυο γυναίκες γιατροί. Η περιοχή μένει χωρίς παιδίατρο αρχή της σχολικής χρονιάς με τις ιώσεις στο κόκκινο. Τι πίνετε εκεί στην 6η ΥΠΕ και δεν μας δίνετε;

Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε ένα σενάριο.. Ο Θεόφιλος κίνησε γη και ουρανό να βγάλει βουλευτή τον Παναγή Καππάτο.. Για σκεφτείτε τη πιθανότητα να μη βγει δήμαρχος ο Θεόφιλος! Τσάμπα ο κόπος!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ υποψήφιος δήμαρχος

Λαυράκι έβγαλε ο Αλέξανδρος Παντελειός στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου. Παίζει και σε πολλά Αθηναϊκά sites. Ληγμένα τρόφιμα λέει μοιράζει ειδικός σύμβουλος του δήμαρχου σε σπίτια και όποιον πάρει ο .. χάρος!

Αυτή όμως η σκηνή με τον ειδικό σύμβουλο να μοιράζει ληγμένο αλεύρι με πρωτεϊνούχες φέλες ντορ του ντορ, έφερε στο νου μου ένα άλλονε  δημοτικό σύμβουλο των σεισμών του 2014. Αυτός που λέτε  γύριζε στα σεισμόπληκτα σπίτια με σακούλες γεμάτες κομπόστες φρούτων.  Στους ψηφοφόρους του έδινε κομπόστες ανανά και στους αντίπαλους ροδάκινο της πλέμπας… Φιγουράρει τώρα στο ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου.. Πάντα με τους καλύτερους!

Στέλιος Σπαθής

Στέλιος Σπαθής, υποψήφιος δήμαρχος Σάμης. Πέρασε μια θητεία στο ΔΣ καυτή πατάτα..  Ιστορικό θα μείνει το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο Σάμης. Αγιε μου ! Τι συμμαχίες ήταν και εφκειές! Τι συμβιβασμοί. Αλλά ο Στέλος , σπαθί! Τα βαλε σε μια σειρά από τότενες που ανάλαβε αναπληρωτής δήμαρχος. Ε, δικαιολογημένα περιμένει τώρα να εισπράξει και τους ανάλογους ψήφους..

Ακουτενε τι έμαθα για τη Σάμη. Κάποιος πολίτης είχε πάρει αμπάριζα τα social media και έσκουζε ότι ο ΤΑΔΕ υποψήφιος δήμαρχος Σάμης (τον ονομάτιζε κανονικά)  τον απειλεί , τον τρομοκρατεί και τον εκβιάζει να μη κατέβει σε ψηφοδέλτιο.. Οτενες με το καλό ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΤΑΔΕ υποψήφιου δημάρχου, γίνανε τα μάτια μου ρολόγια μόλις είδα το όνομα του καταγγέλλοντος να φιγουράρει στη λίστα του «εκβιαστή»  δημάρχου. Αλλος για τον Αγιο;

Ακούστε άλλο κουφό στο Δήμο Αργοστολίου αυτό. Ο σύζυγος με το ένα ψηφοδέλτιο και η σύζυγος με το άλλο..  Φυσικά και θα υπάρχει λόγος για αυτόν τον ενδοοικογενειακό ανταγωνισμό..Ποιός λέτε να κρύβεται από πίσω;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Γιωργος Κατσιβέλης και ξερό ψωμί ακούεται από Ληξούρι μεριά.. Παρόλο που η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έχει στην περιοχή μεγάλες δυνάμεις, τα προγνωστικά δεν αμφισβητούν τον Κατσιβέλη.. Γιατί;

Xμμμ επειδή είναι χαμηλών τόνων; επειδή δεν προκάλεσε την κοινωνία; επειδή τον έβρισκες παντού και παντός καιρού;  επειδή απλά είναι καλό παιδί; Αυτά συζητάνε στο μαρκάτο. Για να δούμε πόσο πάει η κάλπη τα καλά παιδιά..

Μεγάλη τιμή για την Κεφαλονιά και την Μητρόπολή της η επίσκεψη του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στις 20 Οκτώβρη στη γιορτή του Αγίου. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία; Ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Βασίλης Κοκκόσης από το Πυργί ο οποίος έχει πολλούς δεσμούς με κορυφαίους παράγοντες στην Αμερική και την ομογένεια..

Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε της περίστασης διότι το πρωτόκολλο φιλοξενίας Αρχιεπίσκοπου είναι το ίδιο με αυτό αρχηγού ξένου κράτους.. Δημαρχόπουλα και Μητροπολίτης πρέπει ήδη να έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και τις ….πρόβες! Ναι ναι οι ίδιοι οι τωρινοί δήμαρχοι θα ‘ναι , ξέρω τι λέω. Η παράδοση θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Κάλπη-κος

ΥΓ. Και για τρατάρισμα τον ύμνο της προεκλογικής περιόδου…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στο αποκλειστικό μας περιεχόμενο!

Για την Κεφαλονιά που ονειρευόμαστε!
Λ. Βεργωτή 50, Αργοστόλι
Τηλ. Κέντρο: 26712 00130, Studio: 2671023000
Fax: 26712 00131

© 2016-2023 kefaloniapress.gr. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Μέλος του Μητρώου Online Media. Αρ. Μητρώου 13639