Τι θα βγάλει η κάλπη στο Ληξούρι;

Κρέμασα το Armani , φόρεσα κάτι πιο άνετο λόγω ταξιδιού και πέρασα απέναντι στο Ληξούρι.. Καφεδάκι στην παραλία  και ραπόρτο από το Μπάμπη τον «άνθρωπό μου», που ξέρει πολλά από το εκλογικό παρασκήνιο της Ληξουριώτικης επικράτειας.

Μπάμπη λέγε .. χαρτί και καλαμάρι.. τι παίζει πριν τις Ληξουριώτικες κάλπες;

Θα αρκινίσω από το δήμαρχο, το Γιώργο Κατσιβέλη.. Πολύ μέθοδο ο τύπος..

Ο Δήμαρχος που λες έχει μαζέψει τους υποψήφιους του και πάνε σαν τη πάπια με τα παπάκια, χωριό χωριό…. Ήρεμα και μεθοδικά!  Όμως έχω μάθει από το σέμπρο μου κάποια σκηνικά..

Πήγε ο Κατσιβέλης σε κάποια χωριά με υποψηφίους του για να μιλήσουν , είχαν ανακοινώσει τη συγκέντρωση. Εκεί όμως ήταν και υποψήφιος από το ψηφοδέλτιο του Μεσσάρη, ο οποίος άρχισε να δυσανασχετεί να δημιουργεί μια ένταση …

Γατόνι όμως ο Κατσιβέλης.. Πολύ ήρεμα του είπε . «Αγαπητέ , μετά από μένα μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε στον κόσμο»..  Σάστισε ο αντίπαλος, κατέβασε  κεφάλι και μαζώχτηκε.. Πολιτική παλαιού τύπου : Αντιπαράθεση..  Καμένο σενάριο..

Δεν μου αρέσει όμως η προεκλογική συμπεριφορά του ψηφοδελτίου Μεσσάρη.. Μόνο άρνηση, μόνο καταγγελίες, μόνο κατηγορίες σε κάθε αντίπαλο ..

Και που το πας το άλλο! Βγαίνουνε και λένε «Εμείς δεύτερη Κυριακή στηρίζουμε Μαντζουράτο».. Δηλαδή κάτσε μεγάλε ! Κατεβαίνεις υποψήφιος δήμαρχος και λες «εμείς θα βγούμε τρίτοι»? Άπειροι εντελώς..

Φίλε, στο Ληξούρι δεν πρέπει να υποτιμάς την αριστερά και δη το Δημήτρη Μαντζουράτο.. Εγώ προσωπικώς προσωπικά θα ήθελα να δω τον Μαντζουράτο δήμαρχο για να δω πως θα κάμει όλα αυτά που λέει.. Και πως θα είναι στο ρόλο της εξουσίας .. Λες να γίνει καμιά ανατροπή; Τέτοια πάντως αφισοκόλληση από την μια άκρη του δήμου έως την άλλη, δεν έχω ξαναδεί. Κρεμασμένος σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ ο Δημήτρης..

Έχουμε και αλλαγές πλεύσεων . Παλια καραβάνα της αυτοδιοίκηση διεκδικεί θέση στη περιφέρεια.. Στο δήμο στηρίζει Μεσσάρη.. Από προχτές όμως μαθαίνω ότι άλλαξε τροπάριο και αγάπησε τον Κατσιβέλη που δεν τονε πήγαινε ούτε ζωγραφιστό.. Επειδή είμαστε μικρό χωριό όλα μαθαίνονται.. Θα μάθω αν έπεσε τηλεφώνημα εξ Αθηνών …ή αν μετράει τους ψήφους…

Λείπει όμως κάποιος από αυτόν τον προεκλογικό αγώνα..

Ποιος;

O Βαγγέλης ο Λουκέρης. Βράχος για το Ληξούρι ο Βαγγέλης. Με τη γκρίνια του αλλά με ήθος και αξιοπρέπεια. Πραγματικά λείπει η παρουσία του σε αυτές τις εκλογές.

Μια χαρά σας βρίσκω στη Χωροπούλα, φίλε.. Μου τα έπες όλα χωρίς ανάσα!

Μονορούφι στα ΄πα ! Είμαστε φίνα! Δεν μας λείπει τιποτσι! Ένα debate θέλουμε και «καθαρίσαμε»!

O Κάλπη-κος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στο αποκλειστικό μας περιεχόμενο!

Για την Κεφαλονιά που ονειρευόμαστε!
Λ. Βεργωτή 50, Αργοστόλι
Τηλ. Κέντρο: 26712 00130, Studio: 2671023000
Fax: 26712 00131

© 2016-2023 kefaloniapress.gr. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Μέλος του Μητρώου Online Media. Αρ. Μητρώου 13639