Το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο χειμώνα καιρό…

1044
Χρήστος Παλικισιανος ετοιμαζει το σκαφος του

Απομένοντας ακόμα δυο μήνες για το ξεκίνημα. της νέας τουριστικής σεζόν οι ρυθμοί στο νησί κινούνται ακόμα σε χαλαρούς χειμωνιάτικους ρυθμούς .

Στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο που επισκεφτήκαμε σήμερα η ηρεμία του χειμώνα σε γαληνεύει και σε ηρεμεί θυμίζοντας σου ότι ειναι ακόμα χειμώνας.

Η εικόνα του ερήμου και χειμωνιάτικου Φισκάρδου σε προκαλεί να το περπατήσεις και να θαυμάσεις την εκπληκτική επτανησιακή αρχιτεκτονική του που το έχει κάνει διάσημο.

Οι ετοιμασίες των επαγγελματιών για τη νέα σεζόν ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει όμως συναντήσαμε επαγγελματίες με τουριστικά σκάφη που τα ετοιμάζουν σιγά σιγά για το καλοκαίρι .

Οι νέοι του Φισκάρδου ανυπομονούν να ξεκινησει η σεζον
Χρήστος Παλικισιανος ετοιμαζει το σκαφος του

Διονύσης Βασιλάτος επέστρεψε στην Κεφαλονιά και στον τόπο του ύστερα απο πολλα χρονια στο εξωτερικό . Ετοιμάζει και αυτός τα τουριστικά του σκάφη

Το σήμα κατατεθέν οι γατούλες του Φισκάρδου είναι πανταχού παρούσες . Συναντήσαμε μάλιστα και την ομάδα network for animals που τις περιποιούνται σε συνεργασία με το Δήμο Σάμης .

Η ομαδα network for animals περιποιείται τις γατες του Φισκάρδου σε συνεργασία με το Δήμο Σάμης

Τελικά όποια εποχή και να επισκεφτείς το Φισκάρδο θα σε μαγέψει και θα σε κάνει να το επισκεφτείς ξανά για να χαρείς την αυθεντική ομορφιά του , μια ομορφιά το έχει ένα κάνει ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά χωριά της Ευρώπης.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις