Ο Πόντες πήρε διεθνή διάκριση φωτογραφίας!

760

Ηρθε και η σειρά του Πόντε (Γέφυρα Ντε Βοσέτ) να διακριθεί σε διεθνή έκθεση φωτογραφίας. Μια εκπληκτική φωτογραφία από drone με τον φακό του Βασίλη Λουκάτου έκανε τον ταπεινό μας πόντε διάσημο.

Αλλά δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία του Βασίλη Λουκάτου που βραβεύτηκε! Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στο facebook

PWS ANΝUAL CONVENTION 2022
2 θέση κατηγορία τοπίου
3 θέση κατηγορία λεπτομέρειες γάμου
Συνολικά 10 silver awards και μία καθυστερημένη 2η θέση από το 2nd half του 2021 κατηγορία γαμπρού.
Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος με αυτές τις διακρίσεις όμως υπάρχει κάτι που μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια έχω κερδίσει κάτι που προσωπικά δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο βραβείο.
Πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες ανθρώπους που έχω μεγαλώσει μαζί με αυτούς και εγώ μοιράζοντας την καθημερινότητα και τα προβλήματα τους ( ναι και εμείς οι φωτογράφοι έχουμε προβλήματα χαχαχα) Κοινό “πρόβλημα όλων” η αγάπη για την φωτογραφία.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνω μια δουλειά που μετά από χρόνια οι άνθρωποι συνειδητοποιούν και καταλαβαίνουν την δύναμη αυτού που έχουν στα χέρια τους, βλέποντας στιγμές με αυτούς που αγαπάνε στιγμές και αναμνήσεις μιας ζωής.
Για αυτό λοιπόν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που χρόνια πίσω αποφασίσαν να φέρουν όλο αυτό τον κόσμο της φωτογραφίας κοντά και να μας δείξουν ότι αξίζει να πάμε παρακάτω .
Νίκο Τάσο Σάκη σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά πάμε δυνατά όλοι μαζί καλή συνέχεια σε όλους.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις