Κιμηλιά Κεφαλονιά: η πιο δημοφιλής κρυμμένη παραλία για το instagram

3436

Κείμενο φωτογραφίες
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Η πανέμορφη και καλά κρυμμένη παραλία Κιμηλια βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της Κεφαλλονιάς , και ακολουθώντας το δρόμο προς το Φισκάρδο στο χωριό Γερμενατα θα δείτε πινακίδα που θα σας κατευθύνει στο δρόμο προς την παραλία, όπου μπορείτε να την προσεγγίσετε με το αυτοκίνητο ,για 500 μέτρα και μετά περπατώντας το ακολουθώντας το μονοπάτι θα περπατήσετε για μισό χιλιόμετρο κατω από την πυκνή σκιά που πρόσφερου. τα κυπαρίσσια , περναρια και σκινους που θα σας προστατεύσουν από τον δυνατό ήλιο του καλοκαιριού , και θα σας οδηγήσει στην ολόλευκη από βότσαλα εξωτική παραλία .

Η καλά κρυμμένη βοτσαλωτή παραλία της Κιμηλιας ,ένα από τα διαμάντια της περιοχής της Ερισσου, προσφέρει σε όσους της επισκέπτονται αυτή την ηρεμία την γαλήνη , την απομόνωση που ψάχνουν πολλοί.

Μακριά από τις κοσμικές και γεμάτες παραλίες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, και που σε συνδυασμό με την εξωτική ομορφιά του τοπίου , και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά ,μαγεύουν όσους την προτιμούν , άλλωστε το 2021 στο Instagram η παραλία Κιμηλια ανακυρηχθηκε ως η πιο δημοφιλής κρυμμένη παραλία .

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις