ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  απόφαση του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση για την αγορά φαρμάκων αξίας 2.066,68 ευρώ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, από Φαρμακείο με διευθυνση επικοινωνίας στην κεντρική πλατεία  του …Ηρακλείου Κρήτης!!

Στην απόφαση δεν αναφέρονται τα φάρμακα που αγοράστηκαν. Αναρωτιόμαστε.. κανένα από τα δεκάδες Φαρμακεία της Κεφαλονιάς δεν μπορούσε να προμηθεύσει το Δήμο αυτά τα φάρμακα? Ούτε η αποθήκη του Φαρμακευτικού Συλλόγου τα είχε?

Τι στο καλό! Θα μας φάει η περιέργεια.. Eχουμε απο τα καλύτερα και πιο συγχρονα Φαρμακεία της Ελλάδος και να μην μπρούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του Δήμου? Θα σκάσω η γάτα αμα δε μάθω τι φάρμακα είναι..

Το Αγρυπνο Μάτι

Λοιπόν , τα βρήκα!!! Ε μα! Η πρόσκληση για τον διαγωνισμό δημοσιευτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου

Και τα φάρμακα που ζητησε και προμηθεύτηκε ο Δήμος είναι:

Και λέμε τώρα.. Οταν ο Δήμος έχει ανάγκη απο Φάρμακα δωρεάν σηκώνει το τηλέφωνο και ζητάει απο τους Φαρμακοποιούς της Κεφαλονιάς. Αρνήθηκαν ποτέ να προσφέρουν φάρμακα δωρεάν για οποιδήποτε λόγο τους έχει ζητηθεί απο φορέα? ΠΟΤΕ!  

Γιατί ο Δήμος δεν έστειλε επιστολή στον Φαρμακευτικό σύλλογο και να  ζητάει προσφορά απο τα μέλη του? Για τα τζάμπα πάμε στους Κεφαλονίτες φαρμακοποιούς, για τα επιπληρωμή τα αφήνουμε ελεύθερα στο διαδίκτυο?  Ωραία στήριξη στη τοπική οικονομια αφέντες μου!

  Σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένος ο Δήμος σε αυτή τη διαδικασία, αλλά ούτε και οι Φαρμακοποιοί είναι υποχρεωμένοι να δίνουν χορηγίες στο Δήμο και σε Ιδρύματά του. Το κάνουν γιατί τους το επιβάλλει η συνείδηση , ο επαγγελματισμός και ο όρκος τους.. Αυτό έπρεπε να σεβαστούμε αφέντες !

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. και 152 ευρώ για φυσικά δάκρυα;
    τι τα κάνουν, ραίνονται στα δημοτικά συμβούλια;

Comments are closed.