Τι ήταν να ζητήσει ενημέρωση για την υπόθεση του ξενοδοχείου SIKYON COAST HOTEL στο Ξυλόκαστρο η αντιπολίτευση?? Και να πεις ότι ζήτησαν τα γενικά αρχεία του Δήμου?

Ενημέρωση ζήτησαν για την δικαστική έκβαση της υπόθεσης στο Εφετείο της Πάτραςόπως ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι.  Την ερώτηση έθεσε πρώτος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Στη συνέχεια ο δημοτικός σύμβουλος  Γιάννης Κουρούκλης αποκάλυψε οτι η παράταξή του (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) ζήτησε εγγράφως τους λόγους που ο δήμος αποσύρθηκε απο το δικόγραφο για να εισπράξει την απάντηση ότι είναι ..απόρρητο! Συνέχισε ο Βασίλης Ρουχωτάς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Κεφαλαονιάς (διαβασε εδω)  .. Απάντησε ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης αρνούμενος να συζητηθεί το θέμα .. Εγινε η σχετικη ψηφοφορία για συζήτηση ή όχι του θέματος … Στη πορεία της συζήτησης αποχώρησαν  οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ ( Ρουχωτάς, Σαμούρης,Ζαπάντης,Σταμούλης) και ο Ανεξάρτητος δημοτικός συμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος διαμαρτυρόμενοι για την μυστικοπάθεια του ΔΣ και την άρνηση ενημέρωσης..

Συμπέρασμα: H δημοτική αρχή επικαλούμενη ότι “ελλοχεύει ο κίνδυνος να ενημερωθούν οι αντίπαλοι” δεν ενημερώνει το ΔΣ και τους δημοτικούς συμβούλους παρά το ότι είναι υποχρεωμένη να το κάνει από τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

(Διαβάστε τα άρθρα του kefaloniapress για το σκάνδαλο “Δήμος – Sikyon Coast Hotel” (κλικ)

Παρακολουθείστε την συζήτηση:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις