Και δεύτερη κινητοποίηση σήμερα για να κατέβει ΑΜΕΣΩΣ η κεραία του ΟΤΕ απο το κέντρο του Αργοστολίου

513

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες  δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές, εργαζόμενοι μέσα από τους φορείς του οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από την ΠΕ Κεφαλονιάς για να απαιτήσουν την άμεση απομάκρυνση της κεραίας του ΟΤΕ από το κέντρο του Αργοστολίου και κάθε κατοικημένη περιοχή.

Πρόκειται πραγματικά για μεγάλο σκάνδαλο να εγκατασταθεί στην καρδιά του Αργοστολίου δίπλα σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία και καταστήματα, η G4 κεραία του ΟΤΕ.   Η εγκατάσταση έγινε μετά από έγκριση της  Πολεοδομίας  η οποία είναι υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς..  Και άντε τώρα να την κατεβάσεις αφού νομίμως έχει εγκατασταθεί.

Τις αγωνίες τους για την επίδραση στην υγεία των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών που ζουν στη περιοχή εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φορέων απαιτώντας ΑΜΕΣΩΣ την μεταφορά της εκτός κατοικημένης περιοχής.  Το μόνο θετικό στην ιστορία είναι ότι η κεραία δεν έχει ακόμα τεθεί σε λειτουργία οπότε ο αγώνας για την αποκάκρυνσή της μπορεί να είναι με θετική εξέλιξη. Αλλωστε το ίδιο είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια με την εγκατάσταση της G3 κεραίας Οι αντιδράσεις των φορέων έδιωξαν την κεραία από την κατοικημένη περιοχή και εγκαταστάθηκε στον Αίνο.

Σήμερα οι φορείς έκαναν παράσταση στην ΠΕ Κεφαλονιάς στον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα  και στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.

Φωτογραφίες και video απο την παρέμβαη στη Περιφέρεια

Φωτογραφίες απο την παρέμβαση στο Δημαρχείο

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Sto Lixouri evalan poly megalyteres KERAIES apo ekeinew tou Argostoliou panw ston OTE mesa sto kentro kai kammia kinhtopoihsh den ginetai.
    As mas exhghsei o k Matzouratos giat ekeii kanoun ta strava matia oi organwseis kai diorganwtes twn diamartyriwn.
    Einai dynaton na mhn tis exoun dei ;; Den tous noiazei;; ….kapoio lakko exei h fava edw……

Comments are closed.