Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Πειραιά με τη παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με θέμα την επαναλειτουργία της  γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ναυτιλιακή εταιρίας DIANA SHIPING του κ. Σίμου Παλιού και είναι συνέχεια προηγούμενων ενεργειών του  κ. Παλιού  και του κ. Φλωράτου για την επαναλειτουργία της γραμμής .

Στη σύσκεψη πήραν μέρος η βουλευτής   Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας,   , ο δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς Θόδωρος Φλωράτος  , εκπρόσωποι των εταιριών IONIAN GROUP  και KEFALONIAN LINES  και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες .

Φωτο: www.ithacanews.gr

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο εκπρόσωπος της kefalonian Lines κ. Διονύσης Λυκούδης δήλωσε τη θέληση της εταιρίας του για την επαναλειτουργία της γραμμής ολοχρονικά , σε καθημερινή βάση και μάλιστα από τον επόμενο μήνα! Τόσο γρήγορα!

Ο Υπουργός ζήτησε από τον εκπρόσωπο της kefalonian lines κ. Διονύση Λυκούδη την κατάθεση του αιτήματος γραπτώς ως τις 11 το πρωί σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου προκειμένου να τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στη τακτική  συνεδρίαση του ΣΑΣ την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Το ότι το ενδιαφέρον  της Kefalonia lines για την επαναλειτουργία της γραμμής συμπίπτει με τις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης , είναι απλά μια σύμπτωση..

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις