ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ: “Επιμελητήρια για την υπεράσπιστη των μικρών επαγγελματιών και όχι των μεγάλων συμφερόντων”

683

Ο Παναγιώτης Τζανάτος είναι ένας νέος άνθρωπος με πολλά χρόνια ενεργούς δράσης στο βιογραφικό του όμως τώρα εμφανίζεται για πρώτη φορά στη πολιτική σκηνή  ως επικεφαλής συνδυασμού. Γιός του παλαίμαχου Κομμουνιστή και στελέχους του ΚΚΕ στο  νησί μας Διονύση Τζανάτου, από τα γεννοφάσκια του ο Παναγιώτης  ήταν παρόν σε πορείες, απεργίες, συνεδριάσεις..

Ο Παναγιώτης Τζανάτος είναι απόφοιτος ΑΕΙ, οικονομολόγος και εργάζεται στο Λογιστικό γραφείο που έχει ιδρύσει ο πατέρας του με την Ευαγγελία Μεσσολωρά. Τζανάτος και Μεσολωρά , δυο οικογένειες αριστερών, δυο οικογένειες μαχητών , με ένα από τα πιο οργανωμένα και πετυχημένα λογιστικά γραφεία του νησιού μας. Τώρα μαζί τους εργάζονται και τα παιδιά τους ο Παναγιώτης Τζανάτος και ο Ανδρέας Μεσσολωράς.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ανέπτυξε τις θέσεις του Συνδυασμού του για το ρόλο των Επιμελητηρίων τονίζοντας εκείνα τα σημεία που «κάνουν τη διαφορά» με τα άλλα ψηφοδέλτια , με τις άλλες πολιτικές.  Μαζί του ήταν και ο επαγγελματίας Βαγγέλης Νικολάτος, ενώ διακριτικά στην άκρη του τραπεζιού καθόταν και ο Νίκος Γκισγκίνης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κεφαλονιάς και υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ .

Για τον Συνδυασμό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τα Επιμελητήρια είναι το «μακρύ χέρι των Κυβερνήσεων» ανεξαρτήτως χρώματος, προκειμένου να περνάνε τις αντιλαϊκές τους πολιτικές στο χώρο των επαγγελματιών και των εμπόρων.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  πιστεύει ότι τα Επιμελητήρια έπαιξαν ενεργό ρόλο στην εξαπάτηση και τον εγκλωβισμό χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων, ότι δήθεν οι πολιτικές αυτές θα εξασφάλιζαν και τα δικά τους συμφέροντα μαζί με τις έτσι κι αλλιώς προνομιούχες μεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν πιστεύει ότι ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να λύσει μόνος το πρόβλημά του με τη Τράπεζα ή την Εφορία. Το Επιμελητήριο δεν είναι για συμβουλεύει τους επαγγελματίες στη διαχείριση των χρεών τους, το Επιμελητήριο πρέπει να συσπειρώνει τους επαγγελματίες και να τους οδηγεί σε συλλογικούς αγώνες για τη λύση των αιτημάτων τους.

Η διαφορά των αντιλήψεων φαίνεται και στον τρόπο συγκρότησης των ψηφοδελτίων. Ο συνδυασμός   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  συγκροτεί μικρό ψηφοδέλτιο των 30 περίπου ατόμων (σε τι θα ωφελήσει άλλωστε ένα ψηφοδέλτιο 150 ατόμων όταν θα εκλεγούν μόλις 21 άτομα?)

Όμως τη διακήρυξή της θα την υπογράψουν δεκάδες μικροί επαγγελματίες , αυτοαπασχολούμενοι και έμποροι.

Ακούστε την παρουσίαση του συνδυασμού από τον επικεφαλής  Παναγιώτη Τζανάτο και τον συνυποψήφιο του Βαγγέλη Νικολάτο.

√ Ακούσε τις ερωτήσεις των ΜΜΕ και τις απαντήσει του κ. Τζανάτου:

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις