Το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε τις εργασίες του σήμερα Σάββατο και θα συνεχιστεί και αύριο 17 Δεκεμβρίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Ανάμεσα στους χιλιάδες συνέδρους υπάρχουν και οι Κεφαλλονίτες σύνεδροι. Κάποιοι εκπροσωπούν τη ΝΔ της Κεφαλονιάς και κάποιοι άλλοι βρίσκονται εκλεγμένοι από άλλες περιοχές ή όργανα του κόμματος.

Μέχρις ώρας εντοπίστηκαν οι εξής Κεφαλλονίτες:

  • Nότης Μαρκάτος
  • Πάνος Κανελλόπουλος
  • Βαγγέλης Λουκέρης
  • Αντώνης Κατσιγιάννης
  • Τζόγια Γρουζή
  • Σάββας Σαββαόγλου
  • Γιώργος Κοκκόλης
  • Διονύσης Λευκαδίτης
Σπύρος Σπυρου – Νότης Μαρκάτος-Πάνος Κανελλόπουλος

  Τώρα,  ποιός από όλους αυτούς  θα δώσει τα χαμπέρια στον Κυριάκο για την ήττα του κόμματος στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς παραμένει άγνωστο. Γιατί όσοι ενέπλεξαν το κόμμα σε αυτή τη περιπέτεια και έφεραν τη Νέα Δημοκρατία αντιμέτωπη με την τοπική κοινωνία θα πρέπει να δώσουν κάπου λογαριασμό..

Και τα τηλεφωνήματα -όπως ακούστηκε – του κ. Λευτέρη Αυγενάκη , γραμματέα του κόμματος, σε Κεφαλλονίτες υπέρ του συγκεκριμένου ΝΕΟΥ υποψήφιου δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα στο γραφείο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιος άραγε οδήγησε τον κ. Αυγενάκη στη γκάφα πρώτα να φωτογραφηθεί με τον ευέλπιδα Νέο δίνοντάς του το χρίσμα? Ποιός του ζήτησε να τηλεφωνεί -οπως ακούστηκε – σε Νεοδημοκράτες και να προτρέπει να ψηφίζουν υπέρ του ΝΕΟΥ?

Δεν μπορεί να μείνουν χωρίς συνέπειες όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες στην Κεφαλονιά και λάβωσαν πάλι  τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα τα αφήσουμε να περάσουν στο ντουκου εμείς οι Νεοδημοκράτες.

Γιώργος Κοκκόλης, Σαββας Σαββαόγλου, Τζόγια Γρουζή, Διονύσης Λευκαδίτης, Σωτήρης Θ. Βόσδου

Αλλά τα κτυπήματα στη τοπική ΝΔ είναι απανωτά και η κατηφόρα δεν έχει σταματημό. Καπάκι μετά την ήττα του Επιμελητηρίου ήρθε  χθες  και η δημοσίευση της έρευνας όπου τα 2/3 των δημοτών της Κεφαλονιάς κρίνει το έργο του Δήμαρχου «μάλλον αρνητικό – αρνητικό» . (Διαβάστε εδω κλικ)

 

Και το κακό τρίτωσε ψες!!!!

Το πώς η τοπική κοινωνία αντιμετωπίζει τη δημοτική αρχή (ΝΔ) φάνηκε περίτρανα και χθες το βράδυ στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Νέα Πλατεία   Αργοστολίου. Τρεις και ο κούκος ο Κωνσταντάκης !

Που τα μεγαλεία τα περσινά, που οι προτάσεις γάμου.. που η Φουρέϊρα! Που ο Δήμαρχος, που ο αντ’ αυτού .. που και που.. Χάσανε τα αυγά και τα καλάθια.. Χάθηκαν και οι ίδιοι απο προσώπου Κεφαλονιάς…

Αντε γειά!

Ανήσυχος  Νεοδημοκράτης

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις