Τη Δευτέρα έρχεται νέο κλιμάκιο τριών Επιθεωρητών Καταπολέμησης της Διαφθοράς για να συνεχίσει τον έλεγχο του Δήμου!

Και πριν καλά -καλά επιστρέψουν στη βάση τους οι πέντε Ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών για τη Καταπολέμηση της Διαφθοράς , νέο κλιμάκιο τριών υψηλόβαθμων στελεχών του Σώματος συνεχίζει τον έλεγχο από Δευτέρα!

Πρωτοφανές στα Αυτοδιοικητικά χρονικά! Συνολικά οχτώ επιθεωρητές του Σώματος Καταπολέμησης της Διαφθοράς ελέγχουν το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα μέσα σε 20 μέρες ! και δεν είναι μόνο εντυπωσιακός ο αριθμός των «Αδιάφθορων» που συμμετείχαν στα κλιμάκια αλλά και η μεγάλη χρονική διάρκεια παραμονής τους στο νησί μας! Μια ολόκληρη εργάσιμη εβδομάδα το κάθε κλιμάκιο!!

Εάν ερευνήσετε λίγο τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Σώματος θα διαπιστώσετε ότι ο αριθμός των κλιμακίων είναι συνήθως τα δυο άτομα ενώ οι ημέρες παραμονής σε ένα τόπο απο  2 έως 3 !!

Από τα δεδομένα φαίνεται ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς βρίσκεται στο μικροσκόπιο ενός ενδελεχούς ελέγχου που καλύπτει όλες τις υπηρεσίες του δήμου και όλα τα Νομικά του πρόσωπα.

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού το θέμα της κακοδιαχείρισης του Δήμου Κεφαλονιάς συζητήθηκε στη Βουλή με επερώτηση βουλευτή των ΑΝΕΛ με βάση καταγγελία πολιτών. Η  συζήτηση της Βουλής διαβιβάστηκε στις ελεγκτικές αρχές, έχει εκδοθεί το πρώτο πόρισμα με το οποίο παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος , οι δυο τους επίσης μαζί με τον Σάββα Σαββαόγλου παραπέπονται και στα Ποινικά Δικαστήρια.

Ευχόμαστε η υποδοχή του δεύτερου κλιμακίου από το Μέγαρο,  να είναι η αρμόζουσα για κάθε ελεγκτική αρχή και να αποφύγουμε προηγούμενα νταηλίκια και “ηρωικά” δελτία τύπου που μας έκαναν περίγελο ανά το πανελλήνιο!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις