Τα πάνω κάτω ήρτανε μολινυχτίς στις υποψηφιότητες των Περιφερειαρχών της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά.  Η επιμονή του γαλάζιου πρων Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου να διεκδικήσει τη Περιφέρεια και μάλιστα με χθεσινή επίσημη δήλωσή του (διάβασέ την εδω) η οποία διανεμήθηκε στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Αργοστόλι, προκάλεσαν τη μήνη των αρμόδιων στελεχών του κόμματος.

Σπύρος Σπύρου

Κατά πληροφορίες έπεσε σύννεφο το «γαλλικό» μεταξύ Σπύρου και αρμοδίου,  για την ανταρσία του.  Η ΝΔ φαίνεται να είναι αποφασισμένη για να «παραδειγματίσει»τυχόν άλλες ανταρσίες να διαγράψει τον κ. Σπύρου.

Ο (έτσι και αλλιώς επίμονος) κ. Σπύρου δεν χαμπαριάζει Αγιο Σπυρίδωνα και θα κατέλθει με δικό του ψηφοδέλτιο.

 

Ρόδη Κράτσα

Ως αντίδραση η ΝΔ διέρρευσε χθες αργά το βράδυ την υποψηφιότητα για τη Περιφέρεια της εκ Ζακύνθου κας Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, πρωην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και νυν προέδρου του Ιδρύματος Καραμανλή. (Δες εδω το βιογραφικό της).

 

 

Αυτή η κίνηση ματ αφήνει απέξω τον κ

Κωνσταντίνος Καρβούνης

Κωνσταντίνο Καρβούνη ο οποίος –κατά διαρροές- ήταν ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ. (Διαβασε εδω σχετικό ρεπορταζ του kefalonia press)

Όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η κα Κράτσα θα αποδεχτεί τη πρόκληση να αφήσει την ωραία της ποθρόνα στο Ιδρυμα Καραμανλή και να τρέχει από νησί σε νησί να συμμαζέψει τσου «κουρλούς» Eπτανησιώτες .

Όπως και να έχει , η κατάσταση στα Ιόνια νησιά όσο αφορά τις υποψηφιότητες της ΝΔ για Περιφερειάρχη θα πάει για.. θρίλερ , το οποίο ευνοεί αφάνταστα τον νυν Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο ο οποίος κατά δημοσιεύματα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο η ΝΔ δεν αποφασίζει για τον υποψήφιό της Περιφερειαρχη και όσο δεν ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της στα Ιόνια νησιά τόσο φαντάζει μακρινό όνειρο η κατάκτηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων..και ο Θόδωρος τρίβει τα χεράκια του..

Ο Κάλπη-κος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις