Αυτό και αν ήταν έκπληξη! Ξαφνικά η Λεωφόρος Βεργωτή Νο 28 γέμισε κόσμο και κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει. Χωρίς δημοσιότητα ο Μάκης Φόρτες οργάνωσε απόψε τη πρώτη συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού του ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ για το Δήμο Αργοστολίου!

Περισσότερα από 40 άτομα συμμετέχουν στον συνδυασμό της νίκης. Κυριαρχούν οι νέοι στην ηλικία, οι γυναίκες εν .. αφθονία , έντονη είναι η παρουσία νέων επιστημόνων ενώ οι παλαίμαχοι είναι λίγοι αλλά εκλεχτοί έτοιμοι να βγουν και πάλι στις επάλξεις!

Το κλίμα στη πρώτη αυτή συγκέντρωση ήταν ενθουσιώδες. Σύμπνοια και ενθουσιασμός με γκεστ σταρ της βραδιάς τον Γιώργο Τζωρτζάτο που τους κέρδισε όλους με την μαχητικότητα του. Υποψήφιοι από τα δημοτικά διαμερίσματα μετέφεραν κλίμα νίκης ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Φόρτες τους μίλησε για το στόχο της ανατροπής της υπάρχουσαας κατάστασης και το ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

√ Ο συνδυασμός αποφάσισε την Κυριακή 5 Μαίου να οργανώσει τη πρώτη του ανοικτή συγκέντρωση σε χώρο έκπληξη..

Έτσι λοιπόν πρώτος ο Μάκης Φόρτες άνοιξε εκλογικό κέντρο, έκλεισε το ψηφοδέλτιό του ,  έκανε συγκεντρωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και θα κάνει ανοικτή συγκέντρωση του Συνδυασμού την Κυριακή..

Οι άλλοι , Ισχυροί και Πλούσιοι, έπονται…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Μπράβο φίλε μου. Καλή τύχη προσωπικά και σε ολόκληρο τον συνδυασμό σου.
    Επιτέλους, βρήκα στον Νομό υποψήφιο Δήμαρχο, με πρόγραμμα – όραμα – σχέδιο και ικανότητα να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.
    Και λέω στον Νομό γιατί ψηφίζω στο Ληξούρι, όπου φαίνεται ότι δεν έχουμε εκλογές αλλά κάτι άλλο….
    Για τους κοινούς μας φίλους, από το 1975 και μετά, που δεν είναι στο πλευρό σου απλά λυπάμαι.
    Και πάλιν με την νίκη.

    Χαράλαμπος Λυκούδης

    Μαθηματικός

Comments are closed.