Κέρδισε και αυτό το στοίχημα ο Μάκης Φόρτες! Με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση του συνδυασμού στον Θαλασσόμυλο!

Ο Θαλασσόμυλος πριν από μερικές ημέρες ήταν μια χωματερή. Η ομάδα Φόρτε ανέλαβε την καθαριότα του χώρου ώστε να γίνει σήμερα η διοργάνωση της συγκέντρωσης του συνδυασμού.

Ο χώρος επιλέχτηκε για τον συμβολισμό του. Οσο ήταν δήμαρχος ο Μάκης Φόρτες ο Θαλασσόμυλος ήταν σε λειτουργία και καθαρός. Εννιά χρόνια τώρα ρημάζει από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Παρίση για όλα τα δημοτικά ακίνητα.

Ο Θαλασσόμυλος σήμερα ήταν πεντακάθαρος και άριστα οργανωμένος για την συγκέντρωση. Και όχι μόνο αυτό. Ενώ το πρωί έβρεχε ασταμάτητα , το απόγευμα είχαμε έναν λαμπρό ήλιο ! Δικαιολογημένη λοιπόν η δήλωση του υποψήφιου δήμαρχου Μάκη Φόρτε στην έναρξη της εκδήλωσης «Δεν έκανα ουδεμία συμφωνία με το Θεό για να μας κάνει καλό καιρό απόψε»!

Γεμάτος κόσμο ο χώρος, υποψήφιοι με συγγενείς και φίλους αλλά και υψηλοί καλεσμένοι.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία σε video (εδω κλικ)

Η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο πρ. Υπουργός Αλέκος Καλαφάτης, ο πρ. δήμαρχος Πυλαρέων Μάρκος Κοτσιλίνης, ο πρ δήμαρχος Ελειού Πρόννων Ανδρέας Ζαπάντης..  Παρουσίες με ιδιαίτερο συμβολισμό που χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο.

Η βραδιά είχε και εκπλήξεις. Τρείς υπόψήφιοι των 20 ετών , αθλητές ποδοσφαίρουν άργησαν να έρθουν στην εκδήλωση γιατί βρίσκονταν σε αγώνα τον οποίον κέρδισαν και η ομάδα του Ελειου Πρόννων μπήκε στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα!!

Οι 20άρηδες κάνουν την διαφορά στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Φόρτε

Στιγμιότυπα με υποψήφιους και φίλους  

Ο Μάκης Φόρτες με τη σύζυγό του Ματούλα

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις