Δυναμική εμφάνιση του Γιώργου Κοκκόλη στη Παλική , που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης   ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και μικρότερος σε ηλικία (μόλις 31 ετών) Γιώργος Κοκκκόλης, βρέθηκε στο Ληξούρι κάνοντας περιοδεία σε μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες.

 

Σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, βγήκε ζωντανά από τη σεισμόπληκτη περιοχή των εργατικών κατοικιών, που πλήττουν την περιοχή του Ληξουρίου  και ανέδειξε την τραγική κατάσταση που παραμένουν 5 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό. Παρά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε, το μήνυμα που έστειλε ήταν ηχηρό.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ Κεφαλονιάς) όπου έλαβε αναλυτική ενημέρωση από τη διευθύντρια κυρία Αθανασία Κακαβά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στα “Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς”, όπου και ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel, ο Γιώργος Κοκκόλης μίλησε για το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, το αλαλούμ που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ληξουρίου και για την ανάγκη να δρομολογηθούν έργα στην Κεφαλονιά

Η περιοδεία στο Ληξούρι δεν θα μπορούσε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, παρά με την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή, στην ταβέρνα “Απόλαυση”, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον γνωρίσει και να τον ακούσει από κοντά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

Comments are closed.