Στον υπέροχο χώρο του Avithos Resort στα Σβορωνάτα, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ιδιοκτησίας μελών της οικογένειας Κοκκόλη, βρέθηκε χθες Κυριακή απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης με καλεσμένους του.

O καλαίσθητος χώρος που φιλοξένησε τη συνάντηση με θέα τη πισίνα, ήταν μια ανάσα δροσιάς για το ζεστό βράδυ της Κυριακής.

Παρά την κούραση της ημέρας (είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου των τριών υποψηφίων (δες εδώ) , και συνέντευξη του στο IONIAN CHANNEL ,ο Γιώργος Κοκκόλης ήταν ευδιάθετος και άριστος οικοδεσπότης .

Η οικογένειά του , είδαμε τον ιδιοκτήτη του Avithos Resort και θείο του, κ. Λευτέρη Κοκκόλη, τον αγαπημένο του ξάδελφο Χρήστο αλλά και ο μπαμπάς Σπύρος, είναι οι φύλακες άγγελοι του νεαρού υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κοκκόλη από τη πρώτη στιγμή που πήρε το οκ απο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, το 2016!

Η συζήτηση ευχάριστη , περιστράφηκε στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, με άφθονες ιδέες για πρωτότυπες και νέες δράσεις τουριστικής προβολής από τον υποψήφιο βουλευτή.

Η συνάντηση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με φιλικές συζητήσεις,  ανταλλαγές απόψεων και δροσερά αναψυκτικά.

Η κυρία Μ. Βεργωτή με την οικογένεια της, τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και άκουσαν με ενθουσιασμό τις καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες του, σε θέματα ανάπτυξης τουρισμού, των υποδομών, της νοσοκομειακής περίθαλψης και του πολιτισμού.
Η ΝΟΔΕ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Γεράσιμο Κεκάτο και τη γραμματέα κα. Ιωάννα Μαρκέτου η οποία τοποθετήθηκε: «Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η ΝΔ να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στην Κεφαλονιά και Ιθάκη για το καλό του τόπου μας.»

 

Μια όμορφη βραδιά που αγαπημένοι φίλοι, οικογένεια αλλά και πολίτες συμμετείχαν δηλώνοντας τη στηριξή τους στον νεαρό υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κοκκόλη απολαμβάνοντας την καταπληκτική φιλοξενία του Avithos Resort και της οικογένειας Κοκκόλη.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.