Διλινάτα και Ιθάκη η Βικτώρια Αλεξανδράτου

424

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κεφαλλονιά, 03/07/2019

Θερμή υποδοχή γνώρισε σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου, η Βικτώρια Αλεξανδράτου στην Ιθάκη, η οποία επισκέφθηκε το πανέμορφο νησί για να συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Πρέπει να πιάσουμε δουλειά το συντομότερο δυνατό. Για το λόγο αυτό, κατά την μετάβασή της στο νησί, η Βικτώρια Αλεξανδράτου έκανε συζητήσεις εν πλω με εκπροσώπους μεγάλης εταιρίας του εξωτερικού που επενδύει στα νησιά μας . Οι συζητήσεις αφορούσαν τρόπους χρηματοδότησης, εκτός των Ελληνικών Τραπεζών, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Στη συνάντησή της με τον δήμαρχο κ. Στανίτσα, η Βικτώρια Αλεξανδράτου κατέστησε σαφές ότι προτίθεται να συνδράμει τον δήμαρχο, ο οποίος χαίρει της επιλογής του Θιακού λαού, στη μείωση του ΦΠΑ και σε εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται έτσι ώστε επιτέλους η Ιθάκη να λάβει στο διεθνές γίγνεσθαι το ρόλο που της αξίζει και της αρμόζει, και που έχει ανάγκη όλη η χώρα.
Λίγα πράγματα αποτελούν παγκοσμίως μαγνήτη ανάπτυξης και διαφήμισης της Ελλάδας όπως η Ιθάκη. Στα πέρατα του κόσμου, η λέξη «Ιθάκη» είναι γνωστή, και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων για όλη την επικράτεια.
Επιπλέον, η Βικτώρια Αλεξανδράτου δεσμεύτηκε πως θα ιδρύσει γραφείο στην Ιθάκη, ώστε οι κάτοικοι του νησιού να μπορούν να απευθυνθούν στον τόπο τους για να εκφράσουν τα θέματα και προβλήματά τους. Έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον σεβασμό προς τη πατρίδα του Οδυσσέα, αλλά και για το σεβασμό που έχουμε εμείς προς την Ιθάκη. Τόνισε πως θα υπερασπιστεί την πολιτιστική παράδοση του τόπου και το φυσικό περιβάλλον του νησιού.

Πολιτικό Γραφείο Βικτώριας Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης

======================

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κεφαλλονιά, 03/07/2019

Όλοι Μαζί Ενωμένοι Μπορούμε

Τις τελευταίες εβδομάδες η Βικτώρια Αλεξανδράτου οργώνει Κεφαλλονιά και Ιθάκη στην προσπάθειά της να δει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των νησιών αυτών, να τους συστηθεί και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις και το πρόγραμμά της, καθώς και να μιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Γνωστή για την αγάπη της για το νησί της, την Κεφαλλονιά, η κα Αλεξανδράτου ανέκαθεν έβρισκε συναρπαστικά τα οδοιπορικά στα Κεφαλλονίτικα χωριά και απαθανάτιζε τις εμπειρίες της με το φωτογραφικό της φακό.
Χθες, Τετάρτη, η κα Αλεξανδράτου βρέθηκε στα χωριά Φαρακλάτα και Διλινάτα. Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς από τους κατοίκους των δύο χωριών οι οποίοι έσπευσαν να τη δουν από κοντά. Δεν είναι μυστικό ότι η κα Αλεξανδράτου είναι το αουτσάιντερ της εκλογικής μάχης σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη που έχει μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες μετατραπεί σε αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οπότε το ενδιαφέρον των κατοίκων ήταν μεγάλο και η συζήτηση ζωντανή και εποικοδομητική. Οι κάτοικοι της άνοιξαν την καρδιά τους για τις ελπίδες, αλλά και τους φόβους τους και τα παράπονά τους. Η κα Αλεξανδράτου άκουσε προσεκτικά και κατέγραψε τις εκκλήσεις των συμπατριωτών της.
Στα Διλινάτα επίσης η κα Αλεξανδράτου συναντήθηκε με τον Παναγή Καππάτο, συνυποψήφιό της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κος Καππάτος είναι έμπειρος Κεφαλλονίτης πολιτικός και γνώστης της πολιτικής και του κοινού τους τόπου. Οι δύο υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να επιβεβαιώσουν το μήνυμα ενότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα μας. Οι δύο υποψήφιοι με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, το νέο αίμα και ο παλαίμαχος πολιτικός, δήλωσαν απερίφραστα ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με εσωκομματικές διαμάχες και ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι να πάει μπροστά ο τόπος τους. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Σηκώνουμε τα μανίκια και αγωνιζόμαστε για ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Πολιτικό Γραφείο Βικτώριας Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις