Την 1η Οκτωβρίου 2019 δημοσιεύτηκε το πολυπόθητο ΦΕΚ με το οποίο εγκρίθηκε η 12/440/09-09-2019 διαπιστωτική  πράξη  κατάταξης προσωπικού στο Δήμο Αργοστολίου.

Με την υπ αριθμό 68ΠΑ46ΜΓΤΤ-ΖΙΦ ΑΔΑ που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υπογράφει σχετική απόφασή του για τη στελέχωση της υπηρεσίας της Πολεοδομίας ορίζοντας τα καθήκοντα των στελεχών και υπαλλήλων.

Προϊσταμένη στην υπηρεσία Πολεοδομίας παραμένει η κα Κωνσταντίνα Μαρούλη και στο πρωτόκολλο η κα Ελένη Λευκαδίτη.  Με αυτή την απόφαση ομαλοποιείται η κατάσταση που είχε προκύψει στην πολεοδομία εδω και ένα μήνα με την έναρξη της λειτουργίας του νέου δήμου Αργοστολίου.

Να επισημάνουμε ότι οι δήμοι της Κέρκυρας που προέρχονται και αυτοί απο διάσπαση δεν περίμεναν ΦΕΚ ούτε για να λειτουργήσει η πολεοδομία τους ούτε για να δώσουν αρμοδιότητες στους υπαλλήλους τους. Απο την 1η Σεπτέμβρη όρισαν τους υπαλλήλους τους και λειτούργησαν τις υπηρεσίες τους με βάση την απόφαση του Αποκεντρωμένου (Πάτρα).

Αντίθετα οι τρεις δήμοι της Κεφαλονιάς περίμεναν τα ΦΕΚ με διαλυμένες υπηρεσίες επί ένα μήνα!

√  Δείτε πως κατανέμονται τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των στελεχών και υπαλλήλων της πολεοδομίας εδω 68ΠΑ46ΜΓΤΤ-ΖΤΦ – ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις