Στο Αργοστόλι βρίσκεται σήμερα ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης καλεσμένος της ΝΟΔΕ για την κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και με την ευκαιρία οργάνωσε συναντήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα .

Nωρις το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Διοικητήριο με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τους αντιδημάρχους Γιώργο Τσιλιμιδό και Σπύρο Σαμούρη. Ηταν εκεί και ο δήμαρχος Σάμης Μάκης Μονιάς και ο αναπλ δημάρχου Ληξουριου Μάκης Γαλανός.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα που βρίσκεται και αυτή εδώ για τη βασιλόπιτα και οι δυο αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής.

Στο τέλος της σύσκεψης ο Υφυπουργός έκανε ολιγόλεπτες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ εξηγώντας τους λόγους που βρέθηκε στην Κεφαλονιά.  Όπως είπε οι συζητήσεις αφορούσαν τα θέματα αρμοδιότητάς του στο Υπουργείο Μεταφορών και στη προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψει με την Περιφέρεια για το έργο της οδικής ασφάλειας στα νησιά του Ιονίου προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ. Αλλ θέματα που τέθηκαν στον Υφυπουργό ήταν το master plan του λιμανιού Αργοστολίου, η συνδεσιμοτητα των νησιών, τα υδατοδρομια κ.α.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις