H Φώφη Γεννηματά σε σύσκεψη με στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ

811

Το ταξίδι της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στην Κεφαλονιά ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με σύσκεψη των τοπικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η κα Γεννηματά ενημέρωσε τα στελέχη για την κατάσταση που βίωσε στην Αγία Ευφημία , Ασσο , Μύρτο και άλλες περιοχές που επισκέφτηκε το πρωί , τόνισε τις καθυστερήσεις στη παροχή και αυτή της ελλιπούς βοήθειας δηλώνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το θέμα της Κεφαλονιάς και να μείνουν οι πληγέντες με τις υποσχέσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτεταμένα στη πολιτική του κόμματος τους στόχους και τις επιδιώξεις του για την ανάπτυξή του στην κοινωνία τονίζοντας ότι τα στελέχη του κόμματος πρέπει να στηρίζουν τις αποφάσεις των οργάνων και να μην υπάρχει διγλωσσία.  Ισως αυτό να το είπε και εξ αιτίας της δηλωσης του κα Καμίνη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην Κεφάλονιά άσκησε έντονη κριτική και στη περιφερειακή αρχή «ξεχνώντας» ότι το ΚΙΝΑΛ στη Περιφέρεια έχει συνεργαστεί με τη ΝΔ . Αυτό προκάλεσε στη συνέχεια την αντίδραση της τοπικής οργάνωσης. Πάντως η κα Γεννηματά δεν είπε κουβέντα, δεν άσκησε κριτική σε κανέναν άλλον πέρα της Κυβέρνησης , εξάλλου τη συνόδευε και ο εκτελεστικός σύμβουλος της Περιφέρειας Δημήτρης Σπανός.

Από το τοπικό ΚΙΝΑΛ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έδωσαν το παρόν ο πρ. Υπουργός Αλέκος Καλαφάτης , ο πρ. Νομάρχης Διονυσης Γεωργάτος, ο πρ. δήμαρχος Πυλάρου Μάρκος Κοτσιλίνης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιλιμιδός, Σπύρος Σαμούρης και πολλά ακόμα από τα παλιά στελέχη του  ΠΑΣΟΚ.

Η κα Γεννηματά ήταν σε εξαιρετική διάθεση , κομψή με ανανεωμένο look που της πηγαίνει πολύ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις