Mε μεγάλη επιτυχία η κινητοποίηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

507

Εργαζόμενοι και γιατροί του Νοσοκομείου Αργοστολίου συμμετείχαν στην σημερινή στάση έργασίας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου με αιτήματα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους και προσλήψεις γιατρών.

Εκ μέρους των απεργών μίλησαν στους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος Κώστας Τσιμάρας , ο γενικός γραμμεάς γιατρός Γιάννης Φισφής και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Δελλαπόρτας.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν : το Εργατικό Κέντρο ,  η ΕΛΜΕ ΚΙ, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, Η Κίνηση Πολιτών Σάμης, το Σωματείο Συνταξιούχων. Δίπλα στους εργαζόμενους ήταν και η Επιτροπή Υγείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Με τις κινητοποιήσεις τους και τη συμπαράσταση του κόσμου οι εργαζόμενοι κατάφεραν να γίνουν προσλήψεις γιατρών , έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία ο νέος γαστρεντολόγος και δερματολόγος αλλά παραμένουν μεγάλες ελλείψεις στους παθολόγους, πνευμονολόγους και αναισθησιολόγους.

Ανάμεσα στους απεργούς γιατρούς και η μοναδική πνευμονολόγος του Νοσοκομείου και υπεύθυνη της μονάδας covid κα Σίσυ Καπετανάκου.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις