Πλωτή Πόρου : Μπρος οπίσω ανάποδα κι ο γάμος τη Δευτέρα

694

Βαρέσανε οι καμπάνες στο Πόρο-που λέει ο λόγος-τοποθετήθηκε η πλωτή όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, πήρανε το “κατί τις” τσου οι Ποριώτες ως «αντισταθμιστικό»  που δεν συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και όλα καλά!

Οχι δεν είναι όλα καλά. Ετσι λένε οι ίδιοι οι Ποριώτες . Γιατί -λένε – η εξέδρα τοποθετήθηκε σε σημείο βάθους 2,20 μέτρων που εμποδίζει να την χρησιμοποιήσουν μεγάλα σκάφη σε όλο της το μήκος. Γιατί -λένε- πρώτα ήπρεπε να γίνει η μελέτη για την εκβάθυνση του σημείου και μετά η τοποθέτηση…       Η μελέτη ακόμα δεν έχει γίνει..λένε..

Αλλά είπε ο Θεόφιλος πρακτικά, λογιστικά… Ας βάλουμε τη πλωτή, να τηνε βλέπουνε και όσοι μπορούνε αράζουνε.., λένε…

Τι πρέπει να γίνει τώρα; λένε..

Πάνω στην πλωτή πρέπει να σημαδευτούν οι θέσεις. Ποιες είναι για μεγάλα σκάφη και ποιες για μικρά. Μη γίνει κανένα ατύχημα..

Τον χειμώνα η πλωτή θα ανασυρθεί, και -όπως η πλωτή του Φισκάρδου- θα πάει σε κάποιο σημείο στη στεριά να ξεχειμωνιάσει.. Με την ελπίδα ότι το 2021 θα έχει γίνει η μελέτη, η εκβάθυνση του λιμανιού και η επανατοποθέτησή της ώστε να δέχεται περισσότερες κατηγορίες σκαφών χωρίς πρόβλημα.

Η εξέδρα τοποθετήθηκε , το αν θα χρησιμοποιηθεί και πως είναι μια άλλη ιστορία… Δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα σε αυτή τη ζωή. λένε..

Από εμάς,  “Καλορίζικη” !

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις