Η οδός Ιωσήφ Μομφεράτου μετά την καταστροφή του ιστορικού κέντρου του Αργοστολίου από την δημαρχία των «Ϊσχυρώνε» και το άναρχο κλείσιμο της Πλατείας , έχει μετατραπεί στην κεντρική αρτηρία εξόδου από την πόλη.

Πως να χωρέσουν τόσα αυτοκίνητα σε ένα συνοικιακό δρόμο ο οποίος εκτός όλων των άλλων δέχεται παρκαρίσματα και δεξιά και αριστερά του. Τουτέστιν ελάχιστος χώρος μένει από τον δρόμο για τη χρήση των διερχομένων αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί απελπισμένοι κάνουν διαρκώς ζικ ζακ για να ξεμπλοκαριστούν από το μποτιλιάρισμα.

Όχι δεν είναι μποτιλιάρισμα του Αυγούστου. Χειμώνα καλοκαίρι η κατάσταση στην Ιωσήφ Μομφεράτου είναι απελπιστική. Ιδιαίτερα τις ώρες άφιξης του φέρι μποτ από το Ληξούρι !

Καλά, οι προηγούμενοι το «φτιάξανε το χάος. Οι τωρινοί δεν το βλέπουνε;

Είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής που επιτρέπει το παρκάρισμα και στις δυο πλευρές του δρόμου. Θα έπρεπε να υπάρχει πινακίδα παρκαρίσματος ΜΟΝΟ στη μια πλευρά του δρόμου. Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι αν υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα από την μία πλευρά του δρόμου η ροή θα ήταν καλύτερη. Τώρα έτσι όμως είναι σκέτο χάος , δεν υπάρχει απρόσκοπτη ροή της συγκοινωνίας.

Μια ταμπέλα χρειάζεται προς το παρόν στη μια πλευρά του δρόμου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ,

.. Σε αναμονή της συγκοινωνιακής μελέτης της πόλης του Αργοστολίου που είναι -λένε- η επικαιροποιημένη μελέτη επι δημαρχίας Φόρτε πριν 20 χρόνια, όταν το Αργοστόλι είχε καμιά 20Οαριά αυτοκίνητα (που λέει ο λόγος).

Και με την υπενθυμιση οτι το Αργοστόλι είναι η μοναδική πρωτεύσα δήμου και νομού που δεν διαθέτει δημοτική συγκοινωνία, δημοτική αστυνομία, δημοτικό πάρκινγκ ενώ τα παρκόμετρα τα κατάργησαν οι προηγούμενοι και τα ξέχασαν οι τωρινοί..

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις