Επιτέλους! Εγινε η σωστή διευθέτηση του 3ου κόμβου της Κρανιάς στα Κοκολάτα

1238

Έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών μετά την μη τελική ολοκλήρωση του δρόμου της Κρανιάς έγινε η σωστή διευθέτηση του τρίτου κόμβου του δρόμου της Κρανιάς στη διασταύρωση των Κόκολατων με συνθήκες βασικής οδικής ασφαλείας ..

Στο σημείο έγινε σωστή διαγράμμιση και τοποθέτηση πλαστικών κορίνων που υποχρεώνει τους οδηγούς για τη σωστή βάση του ΚΟΚ χρήση του κόμβου ..

Επι χρόνια το σημείο ήταν ένας Κομβος – αλάνα χωρίς καμία διαγράμμιση παρότι είναι μια μεγάλη διασταύρωση με πολλές εισόδους και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες στον δρόμο Αργοστόλι -Πόρος και οχήματα που κατεβαίνουν από τον παλιό ενετικό δρόμο και από τον οικισμό των Κοκολάτων .

Στο σημείο που έχει ολοκληρωθεί η η ασφαλτόστρωση του ημιτελους έργου του δρόμου της Κρανιάς έχει δημιουργηθεί από χρόνια σκαλοπάτι στη σύνδεση με το παλιό οδόστρωμα .

Αυτό δημιουργεί συνθήκες δύσκολες ειδικά στους ξένους οδηγούς που δεν ξέρουν τις ιδιομορφίες του οδικού μας δικτύου.

ΑΜΕΣΑ πρέπει να λειανθεί ώστε να υπάρχει ομαλή κλίση στο σημείο. Αγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί το έργο του δρομου της  Κρανιάς, μέχρι τότε όμως θα πρέπει να λύνονται τα προβλήματα που δημιουργούνται ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής οδήγηση.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις