ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ : Συναυλία στο μπλόκο του Ληξουριού

334

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Δυναμική και με παλμό ήταν η κινητοποίηση που οργανώσουμε σήμερα 20/2 στο Ληξούρι. Με τραχτέρ, αγροτικά αυτοκίνητα και ιχ πορευθήκαμε στο Ληξούρι όπου κλείσαμε συμβολικά τον παραλιακό δρόμο στο ύψος της κεντρικής πλατείας για μία ώρα.

Στη πλατεία υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος και αντιπροσωπίες από εργατικά σωματεία,συλλόγους, ομάδες γυναικών και το ΕΚΚΙ που στηρίζουν τον αγώνα επιβίωσης τον οποίο δίνουμε. Το κύμα συμπαράστασης από κατοίκους και φορείς μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Καθημερινά πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, εργαζόμενοι και επαγγελματίες του τόπου μας, επισκέπτονται το μπλόκο, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, μας ενισχύουν πολύμορφα και αυτό μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε.

Η απάντηση που δίνουμε στην κυβέρνηση που υπεκφεύγει και κωλυσιεργεί να ορίσει συνάντηση με  την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων είναι μία:

Είμαστε στα μπλόκα και συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω αν δεν ικανοποιηθούν βασικά αιτήματά μας. Πραγματοποιούμε πολύμορφες δράσεις, όπως σήμερα, και έχουμε τα τραχτέρ αίτημα για κλιμάκωση.

Άλλωστε δεν ήμαστε μόνοι μας. Μαζί μας έχουμε τον εργαζόμενο λαό , που κι αυτός υποφέρει από την ακρίβεια , τις ανατιμήσεις στην Ενέργεια και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ 21/2 ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΣΤΟ ΜΠΛΌΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ:

  • ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΓΑΛΙΟ
  • ΘΕΟΔΩΣΗ ΜΑΡΟΥΛΗ

Αγωνιζόμαστε και τραγουδάμε-θα νικήσουμε!

20/2/2022

Ο Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας

Παναγης Σωτήρας                   Νίκος Ζαφειράτος

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις