Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Σπαθής

178
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου της Κ.Ε.Ε.Ε. για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, τους πόρους της Ε.Ε. και τα ενεργειακά ζητήματα, με τη συμμετοχή ευρωπαίων αξιωματούχων, ευρωβουλευτών και προέδρων Επιμελητηρίων.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται θεματικές ενότητες με τίτλο : «Ευκαιρίες και δυνατότητες που προέρχονται από τους χρηματοδοτικούς πόρους της Ε.Ε. – ενεργειακά ζητήματα», «Η πράσινη μετάβαση: χρηματοδοτικές ευκαιρίες για επιχειρήσεις από τα διαρθρωτικά ταμεία στην περίοδο 2021-27», «Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα», «Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης».
Σε δυο ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις συμμετείχε ήδη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης Σταύρος Σπαθής με τις Ελληνίδες Ευρωβουλεύτριες Έλενα Κουντουρά και Εύα Καϊλή.
Τα θέματα της ατζέντας ήταν η ενεργειακή κρίση, ο τουρισμός και οι δράσεις στήριξης του επιχειρείν.
Με το πέρας της συζήτησης συμφωνήθηκε στο εγγύς μέλλον νέα επίσκεψη του Προέδρου συνοδευόμενου από επιχειρηματίες των νησιών μας προκειμένου να ανοίξουν δίαυλοι απευθείας εμπορικής συνεργασίας με τις Βρυξέλλες.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις