Λίγες ώρες πριν την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από στελέχη του κόμματος που βρίσκονται στην Κεφαλονιά σε τριήμερη περιοδεία.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών. Περιβαλλοντολόγος. Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Χριστόπουλος , μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου  πρ. Βουλευτής και νυν μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε τα στελέχη του κόμματος , αναφέρθηκε στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στηρίζεται στους 6 πυλώνες που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και ενημέρωσε για το πρόγραμμα περιοδειών των στελεχών στην Κεφαλονιά.

Χθες Παρασκευή είχε διοργανωθεί σύσκεψη στελεχών στο Ληξούρι, σήμερα Σάββατο είναι η κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο ενώ αύριο Κυριακή το κλιμάκιο των στελεχών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Βαθύ (καιρού επιτρέποντος) στην αίθουσα του κινηματογράφου.

Στο προεδρείο ήταν επίσης και η Μαρία Αλυσανδράτου εκ μέρους της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία οργάνωση, είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης των κεντρικών στελεχών στην Κεφαλονιά.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρ. Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος , ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος καθώς και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς Νικόλας Φαραντούρης.

Στο video θα ακούσετε τις τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας , την κριτική τους στην κυβερνητική πολιτική για το ύψιστο θέμα της ακρίβειας και του πληθωρισμού , για τις παρακολουθήσεις και την δράση του κόμματος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχο της κατάκτησης του 1ου κόμματος στις επόμενες εκλογές.

Θα ακούσετε τις απαντήσεις σε ερωτήματα:

  • Για το καλάθι του νοικοκυριού
  • Για τα σχέδιά τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όταν γίνουν Κυβέρνηση , για την τυχόν προοπτική επανενοποίησης των τριών δήμων σε ένα.
  • Αλλά και για το πως ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς τις κάλπες προκειμένου να κατακτήσει το στόχο.
  • Το Kefaloniapress έθεσε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισης το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αναγκαστική παραίτηση γιατρού από το ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ λόγω υγείας. (Διάβασε εδω την καταγγελία.)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις