ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Στα πλαίσια της τριήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης συνοδευόμενος από την πρώην βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτατου , τους εν δυνάμει υποψήφιους βουλευτες ΔιονυσιαΠολλάτου Σπυρο Γαλιατσατο , Νικόλαο Φαραντουρη , την συντονίστρια της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ιθακης Νικη Φιλλιπατου συναντήθηκε στο Δημαρχείο Ιθακης με το δήμαρχο Διονυση Στανιτσα .

Κατά τη συνάντηση ενημερώθηκε για όλες τις υπάρχουσες υποδομές αφαλάτωσης του Δήμου , για τα έργο ύδρευσης που ήδη εκτελείται στην περιοχή του Μαραθια , για τα εργα του βιολογικού , της κατασκευής Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών μαζί με τον εξοπλισμό τους (ημι-ρυμουλκούμενα οχήματα με container και έναν τράκτορα) προϋπολογισμού 2.886.604,00 ευρώ, για το Οδυσσειακο Κέντρο ,την ψηφιοποίηση του Δημου Ιθακης .

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανιτσας ενημέρωσε τον κ.Αρβανιτη για το διπλασιασμό του κόστους λειτουργίας των 6 αφαλάτωσεων του Δημου λογω της αύξησης τον κόστους ενέργειας .

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Παιδείας Γιάννης Τρελης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμου Παναγιώτης Δοροζας , και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Νικόλαος Ραδιτσας.

Μετα την επίσκεψη του στο δημαρχείο ο κ. Αρβανίτης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ιθακης όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους , την αγροτική γιατρό Σπυριδοπούλου Αλεξάνδρα και τις δυο νοσηλεύτριες Αφροδιτη Ρωμανου και Γωγω Ζαρκαδουλα , όπου συζήτησαν για την στελέχωση , και τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιθακης.

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις