Στη Σάμη και στην Αγία Ευφημία ο Νίκος Χαρδαλιάς

1643

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του πρώην υφυπουργού εθνικής άμυνας και συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας κ.Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, τον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννα κουλουμπή και μελη της Νομαρχιακής περπάτησε στην παραλία της Αγίας Ευφημίας και της Σάμης .

Με χαμόγελο και ενέργεια επισκέφτηκε πολλά καταστήματα και συνομίλησε με τους επαγγελματίες του   τουρισμού , και οχι μόνο, για τα προβλήματα του ξεκινήματος της φετινής σεζόν και τις προβλέψεις για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό που πρέπει να γινει ωστε να προχωρήσει η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αγίας Ευφημίας , γνωρίζοντας το πρόβλημα προσωπικά μια και ο ιδιος ως Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε πετάξει με ελικόπτερο Super Puma μετα την επέλαση του κυκλώνα Ιανού στην περιοχή.

Η περιοδεία του κ. Χαρδαλιά ολοκληρώνεται σε λίγο με επίσκεψη στον Πόρο οπου και εκει θα εχει συναντηση με επαγγελματίες , και αμέσως μετά θα αναχωρήσει με το πλοίο για την Κυλλήνη .

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις