Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, θα επισκεφθεί το νησί μας η υποψήφια βουλεύτρια Β’ Θεσσαλονίκης  Δώρα Αυγέρη,  η οποία θα περιοδεύσει στο Αργοστόλι και στην συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στο Entree All  Day Βar, στην κεντρική πλατεία της πόλης και στις 7.30 μμ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ποιά είναι η Δώρα Αυγέρη

Η Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ3

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Το πατρικό μου σπίτι βρίσκεται στην προσφυγική Κάτω Τούμπα. Τα παιδικά μου χρόνια ταξιδεύουν στο χωριό της μητέρας μου, το Νέο Εράσμιο Ξάνθης, που έφτιαξαν πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη.

Στο 4θέσιο σχολείο του τελείωσα το δημοτικό, στην Ξάνθη το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Master από το Τμήμα Δημοσιογραφίας & Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. στην κατεύθυνση «Επικοινωνία και Πολιτισμός».

Η δημοσιογραφική μου πορεία απαρτίζεται από 24 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας στις εφημερίδες «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», σε περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο «tvxs.gr», από εκατοντάδες ώρες  ερευνών και τηλεοπτικών εκπομπών στην ΕΡΤ3 («ΑΡΧΕΙΟ», «ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», «ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ» κ.λ.π.). Στο επίκεντρό τους, η Θεσσαλονίκη, η ελληνική περιφέρεια και διασπορά, η ιστορία, η πολιτική,  η κοινωνία, η καθημερινότητα, ο άνθρωπος.

Εξελέγην για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Επανεξελέγη και στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαίου 2023.

Από τις 14/7/2019 έως τις 9/9/2020 διετέλεσα Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης.

Από τις 9/9/2020 είμαι Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διετέλεσα μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης-Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής-Προανακριτικής για την «σκευωρία της σκευωρίας» της NOVARTIS, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, καθώς και της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις